Новини

Плевнелиев към служебния кабинет за подслушването: Цялата информация е ваша. Извадете фактите

  23.05.2021 10:45  
Плевнелиев към служебния кабинет за подслушването: Цялата информация е ваша. Извадете фактите

Подслушването е незаконно. Трябва да има решение на съда, за да се започне процедура за СРС. Това заяви пред Нова телевизия президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.

"Цялата власт и информация е ваша. Извадете фактите", обърна се Плевнелиев към служебния кабинет по повод скандала с подслушването на политици.

"Скандал след скандал - нека да покажем фактите и истината", допълни бившият държавен глава.

"Ген. Атанас Атанасов винаги е действал по един и същи начин през десетилетията. Когато се каже А, трябва да се каже и Б. Наслушал съм се на истории за ген. Атанасов. Тези хора диктуват дневния ред на обществото и то без доказателства", каза Плевнелиев.

Бившият президент сподели, че е работил за единството на патриотичните и европейските сили, които да ни отведат към Еврозоната.

"Цялата власт на държавата е в ръцете на президента Радев - русофил и ляв човек. "Демократична България" допринесоха изключително много за това. Сега си представете да имаме в следващите 4 години още един мандат президент русофил и едно популистко правителство", каза още той.

"Службите се "обезглавиха" за нула време от правителство, което не би трябвало да има такива действия", коментира бившият държавник удара на служебния кабинет.

"Главният секретар беше уволнен незаконно, той ще си спечели делото и ще се върне на поста си", коментира Росен Плевнелиев.

Кой управлява партията на Слави Трифонов?, попита президента в периода 2012-2017.  

"Точно те били подслушвани, без доказателства, но за да вземат властта", смята Плевнелиев.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Баба направи няколко обиколки на писта със своето 911 GT3 RS
 22.05.2021 21:00      
Видео
Състезание във видеоигра или реалния живот?
 18.05.2021 21:20