Новини

Протест срещу бездействието на новоназначения областен управител на Хасково

  31.05.2021 11:24  
Протест срещу бездействието на новоназначения областен управител на Хасково

Протест срещу бездействието на новоназначения областен управител на Хасково - Минко Ангелов, инициираха граждани. Протестът ще се проведе на 03.06.2021г. – четвъртък, пред сградата на областна администрация гр. Хасково, от 18.00ч.

Ето и техните искания:

Ние гражданите от протестите срещу модела Борисов, в последната година, чрез протестите поискахме промяна, а не подмяна. Политическа партия ГЕРБ е здраво окопана във всички институции, учреждения и управляващи органи в град Хасково. Излъченият от „Изправи се – Мутри вън“ народен представител в 45-тото Народно събрание - Минко Ангелов, бе назначен от служебната правителство на Румен Радев за областен управител на област Хасково. Вече втора седмица от назначението му, вместо да почисти герберското управление на окупирания ни град, уважаемият господин, започна да се договаря с партиите на статуквото за оставането си на поста гуверньор на областта и след приключване на мандата на служебното правителство. Тъй като в момента управлява областта заедно с всички заварени и настоящи назначения от ГЕРБ на ръководните позиции в региона, искаме незабавната му оставка.
Властта възбужда у човека и един друг нагон, чужд на животните: създава и у най-големия глупак убеждението, че е по умен от всички. ОСТАВКА.

Господин Областен управител, съществено е да отбележим за гражданите на гр. Хасково, че Вашето бездействие вече 10 дни е безапелационно. Например: Вие проспахте решението на Общински съвет гр. Хасково да продаде без търг или конкурс имотите на бившето летище Узунджово. Проспахте и безцеремонното осигуряване на безплатна почивка на избрани хасковски журналисти на къмпинг Смокиня на морето на разноски на община Хасково. Проспахте съсипването на книгоразпространителите по време на фестивала Южна пролет. Всичко това само за 10 дни. Този път няма да чакаме 12 години. Този път чакаме само 12 дни.

Изпращаме мотивите ни за протеста на: Ръководството на Коалиция „Изправи се – Мутри вън“ - политическата партия която представлявахте в последните месеци, на Президента на Република България, на Министър председателя и до всички медии.

Призоваваме, всички граждани от протеста, всички които искат промяна, а не подмяна, всички които са против модела Борисов, да излезем отново и да покажем и на този нов управляващ в нашата област, че повече в нашия регион така не може. Този път, след всички тези години, ще се наложи и той и тези след него да се съобразяват с гласа на суверена.

https://fb.me/e/L3YqRN8l - Линк към събитието

Протокол

 


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40      
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53