Новини Шоу

Бившият финансов министър Владислав Горанов препречи с джип пешеходци

  05.06.2021 18:45  
Бившият финансов министър Владислав Горанов препречи с джип пешеходци

Бившият финансов министър Владислав Горанов препречи днес с огромен джип "Тойота" пътя на пешеходци пред столичния ресторант "Естерхази". Това съобщиха за "Скандал" минувачи. Хората се възмущаваха, че не могат да пресичат улицата и да отидат на отсрещния тротоар към Софийския университет. Не е ясно на кой е автомобилът след като Горанов обяви, че дори не живее в собствено жилище, а на свой роднина в комплекса на Кирил Домусчиев в кв. Изток.
Владислав Горанов и компания бяха седнали на обяд в заведението на пъпа на София. Той пушеше тежкарски пури, поръчваше скъпарски ястия и класни вина, обясниха минувачите. Те го зяпаха и разпознаваха. Държавни служители минаваха и го поздравяваха. Забелязан беше и Кристиян Кръстев, зам.-кметът на София.
Горанов беше уволнен от поста финансов министър в правителството на Борисов 3, заради обвързването му в медиите с Делян Пеевски от ДПС. В предизборната кампания той се появи да представи икономическата програма на ГЕРБ. А през тази седмица САЩ санкционираха Пеевски по закона "Магнитски", както още Васил Божков, още трима българи и 64 фирми.
Екип на "Скандал"


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Заснеха падането на метеорит в кратера на вулкан
 03.06.2021 13:29      
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40