Шоу

Хванаха д-р Емилова да пирува с вредни храни в ресторант, а клиентите си кара да гладуват

  16.06.2021 13:35  
Хванаха д-р Емилова да пирува с вредни храни в ресторант, а клиентите си кара да гладуват

Д-р Людмила Емилова е признат специалист в областта на здравословното хранене - през нейната прочута клиника са минали не една и две известни личности, на които лекарката е помогнала да се отърват от излишните килограми. Сред най-известните е Глория, която е в много топли отношения с Емилова.

Но, както се оказва, и диетолозите си имат своите малки прегрешения. За едно такова ни информира читател на "Хот Арена", който успя да улови д-р Емилова в недотам удобна ситуация . Ето какво пише той:

„Докато има балами, които плащат на д-р Емилова по няколко стотачки, за да стоят гладни в продължение на 20 дни в клиниката й, проповядващата здравословно отслабване с плодове и чай лекарка се тъпче с мазни и вредни храни .“

Това споделя читателят в сигнал, изпратен до пощата на редакцията. Казаното от него е придружено и от снимки.

„Обядвах с приятели в ресторант  „Воденицата“ в Благоевград, когато на съседната маса седна д-р Емилова, придружена от своя позната. Съвсем естествено, стана ни любопитно какво ще обядва обявилата се за лечителка докторка. И останахме изненадани, когато започнаха да носят на масата й различни блюда, едно от които пържени картофи, а другото пръжки.

При това обядът на Емилова като количество можеше да засити поне 5 души, но тя и жената с нея се справиха геройски с мазните манджи. Когато се наобядва, д-р Емилова изпуши няколко цигари с кафето си, нещо, което също ни втрещи, и си тръгна. Не устоях на изкушението да снимам масата, преди сервитьорът да прибере чиниите. Мисля, че не е нужно да коментирам повече, Снимките говорят достатъчно. Впечатление правят и огромните задни части на „лечителката“, които със сигурност не си е „отгледала“ с чай, мед и плодове“, пише нашият читател (споделяме поста без редакторска намеса).    
д-р Емилова кръчма

Коментарите оставяме на вас - одобрявате или осъждате?/ zajenata.bg


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Кристияно Роналдо: Пийте вода!
 15.06.2021 21:55      
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31