Новини

Тома Биков: След записа с Узунов и подадения плик, се твърди, че племенницата на Петко Петков става шеф на митницата в Пловдив

  16.06.2021 14:02  
Тома Биков: След записа с Узунов и подадения плик, се твърди, че племенницата на Петко Петков става шеф на митницата в Пловдив

Кандадатите за депутати от ПП ГЕРБ Тома Биков и Спас Гърневски влязоха в роля на граждански активисти и организираха живо включване от Митница Пловдив. Двамата зададоха серия въпроси, свързани с назначението на новата шефка на учреждението - г-жа Евелина Харизанова.

"Ние сме тук, тъй като има съвпадения, които не можем да оставим без последствия. Ще оставим малко Спецов да почине, да се напрегне малко Пламен Узунов. Наша проверка показа, че ден след записа , който бе разпространен в медиите , от който се вижда как бившият митнически шеф Петко Петков дава торбичка с неизвестно съдържание на съветника на президента Пламен Узунов, в пловдивската митница е назначен нов началник и както се твърди, жената е племенница на бившия митничар.

Не можем да твърдим дали между двете има някаква връзка, но сме длъжни да проверим. Също така може да се провери дали тази дама е била в Сухиндолската митница и какво точно се е случило там" коментира Тома Биков. Той каза, че очаква тази информация от самия Пламен Узунов, който очевидно бил запознат със ситуацията.

"Не знам какво е имало в пликчето, но очевидно е било много тежко, щом толкова бързо са се случили нещата" допълни Спас Гърневски, който заяви, че знае много неща както за пловдивската митница, така и за Харизанова.

Тома Биков предположи, че казусът ще представлява интерес за лидерът на коалиция "Изправи се! Мутри вън" Мая Манолова и заяви, че проверките ще продължат.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Кристияно Роналдо: Пийте вода!
 15.06.2021 21:55      
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31