Новини

Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна сила

  27.06.2021 18:58  
Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна сила

"Ние ще бъдем новата парламентарна сила в 46-тото Народно събрание, прогнозира лидерът на Движение "Заедно за промяна" Александър Томов. В хотел "Маринела" в столицата движението представи и обсъди своята предизборна програма.

"На практика ние сме най-новата политическа формация и всеки резултат ще е голям успех за нас", отбеляза председателят.

"Движението ни се развива с много високи темпове", заяви Томов пред водачите на листи на "Заедно за промяна", между които хотелиерите Маринела и Ветко Арабаджиеви, както и председателите на предизборните щабове на политическата сила в страната.

Александър Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна сила

"Планът ни за развитие е насочен изцяло към подобраване на бизнес средата, която да е изцяло в подкрепа на българския бизнес. Най-революционата ни идея спорес нас е въвеждането на единен патентен данък за най-малките фирми, което реално ще ги освободи от ДДС", обясни Томов.

Александър Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна сила

 

"Икономическия ни екип е разработил и детайлна програма за привличането на чуждестранни инвестиции в 14 конкретни проекта", допълни лидерът на движението.

Според Томов санкциите "Магнитски" са доказателство, че всички партии до момента носят отговорност за тях и са част от политическото статукво.

"Изцяло сме фокусирани върху прилагането на редица мерки за икономически растеж, защото само това реално ще доведе до увеличаване на доходите на хората, категоричен е лидерът на "Заедно за промяна" Александър Томов.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео Свят
Иран отказва да даде снимки на ядрените си обекти
 27.06.2021 16:45      
Видео
Торнадо вилня край Монреал
 22.06.2021 21:39