Шоу

Гущеров свали 40 килограма заради Светлана

  16.07.2021 13:31  
Гущеров свали 40 килограма заради Светлана

Християн Гущеров е успял да свали цели 40 килограма, за да е на нивото на сексапилната си жена Светлана. Блатоверната на милионерския наследник показа преди дни снимка с него по повод рождения му ден. От нея се вижда, че на 33 години Хриси е паднал до нивото на килограмите, с които се е разхождал като студент.

Пълната промяна във визията на Гущеров е напстъпила в рамките на трите години от сватбата му със Светлана досега. Той мина под венчило през 2018 година, когато имаше вид на надуваема лодка, пише Уикенд. На повечето снимки, които тогава изтекоха в публичното пространство, Християн е напъхан в костюм, чиято кройка скрива голяма част от излишните му килограми.

Изтекоха обаче и кадри, в които фотоапарът го е запечатал по риза и гледката е стряскаща. 30-годишният тогава младоженец изглежда като балон. Три години по-късно обаче става ясно, че плеймейтката е успяла не само да го мотивира да й предложи брак и да я глези, но и да го накара да мине на хранителен режим и да отслабне.

В чест на рождения ден на мъжа си Светлана показа снимка от морската почивка, с която отбеляза празника. Въпреки че на нея Християн се вижда само до гърдите, промяната в лицето му не оставя съмнение колко много е отслабнал. Бузите му са се стопили осезаемо, а изражението му е станало далеч по-приятно и лъчерзно в сравнение с преди.

Цялостният вид му е по-здрав ис веж и няма нищо общо със старото му болнаво излъчване на затлъстял човек, който изглежда двойно по-възрастен, отколкото е в действителност.

Твърди се, че зад цялата тази позитивна промяна стояла неговата съпруга, която за три години му роди две деца – момче и момиче. Покрай нея Христи започнал да прави опити да ограничи калориите, като в същото време намалил алкохола и заменил с тренировки запиванията с приятели, които били основното му занимание, преди да се ожени за блондинкат

Тя така го глезела вкъщи, че излизанията по мъжки му ставали все по-скучни за сметка на семейния живот с две деца.


Анкета

Одобрявате ли кандидата за премиер на ИТН Пламен Николов?


Резултати
Видео
Били Айлиш издаде дългоочаквания си албум Happier Than Ever
 02.08.2021 14:00      
Видео
Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео
 25.07.2021 18:45