Шоу

Наум Шопов пребори Башар Рахал за водещ на Ергенът

  21.07.2021 14:55  
Наум Шопов пребори Башар Рахал за водещ на Ергенът

Наум Шопов ще бъде водещ на най-новото предаване на Би Ти Ви „Ергенът“, научи anteni.bg. Екипът на продукцията се колебаел между него и Башар Рахал, но в крайна сметка от Би Ти Ви избрали актьора с медицинско образование, макар според мнозина Башар да е по-подходящ за ролята. По формат водещият задължително трябва да бъде мъж.

В качеството си на водещ Наум Шопов-младши бъде и изповедник на участниците и ще провежда с тях лични разговори, в които те ще разкриват своите болки, трепети и терзания. Звездата на младия актьор изгря в сериала „Откраднат живот“, който се излъчваше по „Нова“, а с „Ергенът“ той ще направи дебюта си в Би Ти Ви.

Снимките на романтичното предаване ще започнат в средата на септември в съседна Турция, като са подбрани впечатляващи локации и невероятни кътчета. Anteni.bg научи още, че мъжът, за чието сърце ще се борят 20 жени, също вече е избран. Той е добре сложен и с атрактивна визия, която трудно може да остави дамите безразлични.

„Ергенът“ е американски формат, реализиран до момента в 31 държави по света. В САЩ стартира през 2002 година и продължава да се излъчва и сега, като само преди няколко месеца приключи 25-ият сезон. Шоуто проследява двадесет дами, които търсят път към сърцето на един-единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга. По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната обстановка на приказно чуждестранно имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а конфликтите – както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на предаването.


Анкета

Одобрявате ли кандидата за премиер на ИТН Пламен Николов?


Резултати
Видео
Били Айлиш издаде дългоочаквания си албум Happier Than Ever
 02.08.2021 14:00      
Видео
Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео
 25.07.2021 18:45