Спорт

Гришо отпадна рано от турнира във Вашингтон

  05.08.2021 11:01  
Гришо отпадна рано от турнира във Вашингтон

Григор Димитров отпадна рано от турнира ATP 500 във Вашингтон, след като отстъпи на Иля Ивашка от Беларус с 2:6, 6:7(4) в среща от втория кръг. По-рано Григор и Томи Пол се класираха за четвъртфиналите в надпреварата за двойки, записвайки успех със 7:6(8), 6:2 над американците Сам Куери и Джак Сок. На сингъл обаче нашето момче разочарова в първия си мач след контузията.

Припомняме, че заради травма в гърба Димитров се оттегли от "Ролан Гарос" в срещата си с Маркос Хирон в първия кръг, след което се възстановяваше и пропусна няколко турнира.

От самото начало на двубоя с Ивашка играта на Григор беше съпътствана от много непредизвикани грешки, като той завърши срещата с цели 40. Българинът не успя да запази концентрация в най-решаващите моменти и на втория сет, когато беше в състояние да обърне развоя.

Григор започна отлично срещата с гейм на нула, но допусна пробив за 1:2 и в крайна сметка загуби първата част с 2:6. Вторият сет стартира по идентичен начин, а Димитров изостана с 3:5. Той обаче успя да обърне развоя и поведе с 6:5, но след това допусна обрат и загуби, отпадайки от турнира на сингъл във Вашингтон.


Анкета

Трябва ли да има правителство с третия мандат?


Резултати
Видео
Били Айлиш издаде дългоочаквания си албум Happier Than Ever
 02.08.2021 14:00      
Видео
Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео
 25.07.2021 18:45