Новини

Ресторантьорите изгониха Тошко Йорданов, Манолова и Бабикян, опитаха се да яхнат протеста им

  08.09.2021 16:17  
Ресторантьорите изгониха Тошко Йорданов, Манолова и Бабикян, опитаха се да яхнат протеста им

Ресторантьори и хотелиери изгониха Тошко Йорданов, Мая Манолова и Арман Бабикян от протеста си. Тримата депутати от ИТН и ИБГНИ опитаха да яхнат демонстрацията срещу мерките на здравния министър Стойчо Кацаров. Депутатът и бивш министър на туризма Николина Ангелова също се опита да пподкрепи стачкуващите, които също я помолиха да напусне стачката им и да не я политизира заедно с колегите си. Протестиращите бяха смаяни, тъй като са на улицата заради служебния кабинет на Румен Радев, който Мая Манолова предлагаше за редовен. Те заподозряха напреднала политическа шизофрения в някои от народните представители.

Заради стачката пред парламента е затворен булевард "Цар освободител" от Софийския университет до военния клуб и улиците около храм паметника "Александър Невски". За момента са се събрали няколко стотин души, включително от агитката на един от софийските отбори, десетина автобуса, 30-40 таксита и коли за доставка на популярна верига заведения

В района на протеста има над 50 коли 4 буса на полицията и жандармерията. Част от полицаите имат готовност да се се екипират с щитове и шлемове. Камион на полицията с камери заснема ставащото.


Анкета

Какво очаквате от второто служебно правителство?


Резултати
Видео
Мъж постави реактивен двигател на велосипеда си
 05.09.2021 20:50      
Видео
Откриха вкаменелости на нов вид земноводен кит
 31.08.2021 20:30