Спорт

СДВР със сериозни мерки за дербито ЦСКА-София и ПФК ЛЕВСКИ

  24.09.2021 20:09  
СДВР със сериозни мерки за дербито ЦСКА-София и ПФК ЛЕВСКИ

Столичната дирекция на вътрешните работи ще предприеме всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото дерби на 26 септември/неделя/ от 16.30 часа на Национален стадион "Васил Левски".

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Провеждането на спортни състезания с професионален характер на открито се допуска с публика при заемане на не повече от 30 % от капацитета, използване само на седящи места при заемане на всяка трета седалка, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м и носене на защитни маски за лице от посетителите.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение, полицейски служители ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач и ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41