Икономика

Ричард Алибегов: Невъзможно е бизнесът да работи само с имунизирани

  27.09.2021 10:45  
Ричард Алибегов: Невъзможно е бизнесът да работи само с имунизирани
  google

„Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой вакксинации. Ако ще се въвеждат такива мерки, трябва да са за всички в търговията. Ако стане така, трябва да може да се допускат и клиенти с отрицателен COVID тест”. Това заяви Ричард Алибегов, председател на БАЗ.

Дадохме си срок да се запознаят новите министри с нашите писма. Няма изготвени мерки за бизнеса, въпреки всички изказвания в студиа. Оказва, че само държавни дружества могат да се възползват от мярката 60/40 каза още Алибегов. Той обясни, че разходите са в пъти по големи от 2019 година, заради повишаването на горивото и тока: „Ние направихме план-сметка кои предприятия са взели пари по 60/40 и това са: Рудник-Трояново-север, Български пощи, Арсеналски“.

„Единственото, което предложихме е да не се затварят бизнеси заради вирус, за който вече имаме ваксина“, каза той.„Няма как човек, който е виден антиваксър, да убеди хората да се ваксинират. Той създава разделителни линии в обществото. Казва, че учениците ще ходят на училище, но заведенията няма да работят? А кой иска учениците да не ходят на училище? Никой“, категоричен беше Алибегов.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56      
Видео
Мъж си купи кола и излетя с нея от 2-рия етаж
 25.09.2021 20:03