Шоу

Цеца Величкович отново срещна любовта в лицето на по-млад мъж (СНИМКИ)

  13.10.2021 19:41  
Цеца Величкович отново срещна любовта в лицето на по-млад мъж (СНИМКИ)

Спорът дали любовта е способна да споходи човек повече от веднъж през живота му съществува открай време, като и до днес продължава да търси своя еднозначен отговор, макар той да изглежда напълно невъзможен. Някои хора, за които чашата поначало винаги е наполовина празна, са на мнение, че ако в сърцето вече е горял пожар, оставил след себе си само пепел, то просто няма как да на негово място да се появят нови пламъци. От своя страна завидният оптимизъм на други ги превръща в заклети противници на това становище, вдъхвайки им вярата, че силните чувства могат да намерят своя път обратно към някого, дори по-рано да са си тръгнали от него.

Сега обаче съвсем няма надълго и широко да дискутираме темата, а вместо това ще оставим фактите сами да говорят... Така например, съдейки по това колко привързана е балканската звезда Цеца Величкович към новия си партньор Богдан Срейович, можем да заключим, че все пак вторият вариант е напълно възможен.

За първи път пресата в западната ни съседка писа за връзката на певицата с девет години по-младия от нея мъж още в края на 2020 година, но тогава повечето ѝ почитатели не повярваха на думите им, заклеймявайки ги като поредната спекулация. Все пак откакто преди повече от две десетилетия съпругът ѝ Желко Ражнатович почина, изпълнителката на "Kukavica" не бе демонстрирала отношения от интимен характер с друг мъж. Само че впоследствие романсът им с Богдан, който е син на бившия спортист Милош Срейович - европейски шампион по троен скок от 1978 г., се оказа истина.

Свидетелство за това са множеството папарашки кадри, наводнили виртуалното пространство през последните месеци, които ясно показват близостта между тях, личаща си от преплетените им пръсти или широките и топли усмивки, които си даряват един на друг. Наскоро наследникът на златния медалист, който работи като управител на няколко елитни ресторанта в Белград, публикува снимка от настоящата им съвместна почивка на остров Кипър, на която е притеглил брюнетката в обятията си по време на вечеря в местно заведение.

Но това съвсем не е първата им ваканция. След като посрещнаха заедно настъпването на 2021 г., през лятото те решиха да посетят Черна гора, откъдето половинката на певицата сподели като 24-часови истории в профила си няколко фотографии и кратки видео клипове, на които двамата се целуват на борда на моторна лодка, плаваща в открити води. Сръбската медия предава, че в миналото Богдан е бил женен за настоящата приятелка на изпълнителя Саша Ковачевич - Зорана, с която са се развели преди повече от пет години. От връзката си с нея той има малка дъщеря, нерядко присъстваща в постовете, които той споделя в своя Инстаграм акаунт.

Според приближен на Цеца и нейния любим, те са се запознали на празненството по случай рождения ден на техен общ познат, а едва няколко седмици след това са започнали да се срещат. Източникът разказва още, че в началото влюбените са пазили в тайна връзката си дори от собствените си деца, но след като редица вестници и списания отпечатали техни снимки на страниците си, в крайна сметка решили да разкрият истината своите наследници, а впоследствие и на най-близките си приятели.


Анкета

Доволни ли сте от резултатите от парламентарните избори?


Резултати
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43      
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39