Шоу

Хороскоп за днес – 21 октомври

  21.10.2021 08:06  
Хороскоп за днес – 21 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 21 октомври 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес печелят големите акули. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Пълнолунието ще напълни едни джобове за сметка на други. Няма да има прошка за лаиците, за тези които не познават правилата на играта, не са запознати, а и не са допуснати до големите сделки и печеливши проекти. Змеят на амбициите и желанията трудно се удовлетворява.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на изкушения и съблазни, на които е трудно да се устои. Луната е в златния Телец. Битката за пари и ресурси навлиза в агресивна фаза. Родените в първата декада да намалят темпото и да не предприемат несъгласувани с близките начинания. Вечерта не влизайте в казиното. Не участвайте в облози и залагания и се приберете навреме у дома. Нужен е аскетизъм.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Денят носи конфликти между поколенията и между старите и нови играчи на пазара. Очертават се опити за детрониране. Мненията на родители и деца тотално се различават. Ще се поставят условия и ултиматуми, но това няма да помогне. Дистанцирайте се от светския шум. И ако водите битки защитавайте справедливи каузи и искания, а не тези, от които имате само лична полза и изгода.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Безкомпромисен ден, апетитите се изострят, всеки гони бърза печалба и търси начин да спечели повече независимо от цената, която ще трябва да плати. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги, а и вие не сте склонни на компромис. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, който ще ви подскаже вярната посока и начина да реализирате амбициите си. Гответе се за скок.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

И независимо, че е пълнолуние над вас тегне сянката на съмнението в нечия лоялност или приятелски намерения. Апетитите се изострят и някои обещания няма да се спазят. Това ще доведе до загуба на средства и престижни позиции за родените в първата декада. Рязко ще изпъкнат различията между поколенията. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. За грешка няма прошка.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес никой на никого няма да направи отстъпка и компромис, особено за пари. Луната преминава през градусите на финансова акзалтация. Битката за престижни пазарни ниши навлиза във върхова фаза. И за вас ще има дял от общите печалби, но е важно чинно да си изчакате реда. Скандалите в този ден разболяват и вредят на отношенията ни повече отколкото предполагаме.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на тежки битки и конфликти както на човешко, така и на астрално ниво. На всяка крачка ще се предлагат изкушения, ще действат и платени изкусители и някой може да кривне встрани от пътя. Съветът е да не взимате важни решения, особено в любовта. Ден на кратко удовлетворение и блаженство, след което ще следват дълги дни на разочарования, на и взаимни обвинения и болка.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес и утре Луна и Уран от Телец, заедно с Юпитер и Сатурн от Водолей ви притискат с тежки аспекти. Работата ви може да зацикли, да се появи някаква липса или юридическо притеснение. Внимавайте и не теглете по възможност кредити точно в тези дни. В момента сте привлечени от лустрото, от светлините на прожекторите и от желанието да доминирате с всички средства.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес амбицията завива в посока на агресия към всичко и всеки, който се изпречи на пътя ни. Движат ви страсти и болезнени желания, влизате в конфликти за пари и за място под слънцето. Дистанцирайте се от места, където се концентрира голяма агресия. Не ходете по митинги и точно днес не притеснявайте никого с претенциите си. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес много приятелства ще се развалят, много тежки думи ще се кажат и много хора ще бъдат излъгани в очакванията си за по-добро материално положение. На всички нива действат ненаситни амбиции и апетити. Кой каквото може да вземе ще си го вземе, оставайки лековерните да му дишат прахта. Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства. На никого няма да може да угодите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Тежък, агресивен и рисков ден. Който може притиска и елиминира конкурента. Няма да се спазват правила. Яж, за да не бъдеш изяден. Не правете компромиси, вървете си по пътя или се дистанцирайте от светския шум. Не влизайте в преговори за пари и имоти и не теглете кредити. Скандалите днес са лош знак и разболяват. На сън може да получите знак как да решите проблемите.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на хищниците. Ако ще си риба, бъди акула, цацата ще бъде изядена и употребена. Не се предоверявайте, подбирайте приятелствата и персонала. Змеят на желанията може да ви улови и в мрежите на неравностойните любовни връзки. Не взимайте важни решения и не си определяйте първа среща. Вечерта ще сънувате пророчески сън, в който ще видите решението на проблемите си.


Анкета

Доволни ли сте от резултатите от парламентарните избори?


Резултати
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39      
Видео
Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос
 13.10.2021 16:07