Шоу

Хороскоп за днес – 24 октомври

  24.10.2021 09:00  
Хороскоп за днес – 24 октомври
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 24 октомври 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на маскарада, който ще ви въвлече в двойствени връзки. Всеки играе своята игра и е склонен да поукрасява нещата или да скрива неизгодното за него. Всичко получено като информация или предложение да се проверява по странични канали. Може да не ви приемат така както очаквате в местата, където отивате, но със сигурност ще направите нужното впечатление.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Този ден може да ви откаже от една илюзия, но и да ви вкара в поредната. Всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво за друг реално отразява живота. За вас това ще е ден на проверка на връзките и поглед към нова среда. Може да се разочаровате от някого и да му обърнете гръб. Предстои инвентаризация на връзките. Днес и утре не се обвързвайте с никого на никаква цена.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес ви въздейства кармичен планетен кръст. Изправени сте пред болезнен избор с кого да бъдете и накъде да продължите. Ден на леденото сърце. Всеки мисли само за себе си, за своите нужди и амбиции и не търси мнението на близките. С действията си наранявате нечие честолюбие или авторитет и си спечелвате врагове. Бъдете сигурни, че играта ви и в любовта е на път да се разкрие.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес е в сила поговорката” каквото повикало, такова се обадило”. Старанията се възнаграждават, вложените чувства и средства се отплащат и някой ви предпочита в избора си. Вървите към делово и лично обвързване с голяма перспектива. Не е изключено и противодействие от страна на засегнатите неприятно. Правите важни разкрития и виждате точно как стоят нещата в отношенията ви.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ако в душата ви е мрачно и навън ще е такова времето или поне така ще ви изглежда. Днес ви водят илюзорни представи или нежеланието да приемете реалноста такава каквато е. Нещата са се променили, вече не сте доминиращата фигура в отношенията с партньори. Може да попаднете в принудителна или доброволна изолация, ако не се активизирате и не разчитате на близки и приятели.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на преобразяването. Три планети образуват кръст с вашето слънце. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Ще срещате неразбиране дори и от страна на тези, които вчера са ви приемали с обич. Вероятни са конфликти у дома и трудности около пътуване. За родените във втората декада се очертават и проблеми в любовта. Разбирате за изневери или изневерявате.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на външни и вътрешни промени, върви програма за трансформиране на връзките. Може да срещнете приемащи или ледени сърца. Ще се случват събития, които ще ви показват къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Пред всеки от нас ще има огледало, за един то ще е криво, за друг правилно ще отразява реалностите. Постарайте се да оправите нещата, които усещате, че са криви.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Този ден поставя на нова основа роднинските връзки. Предстои трансформация. Някой среща ледено сърце, друг намира разбиране, подкрепа и закрила. Давате си точна сметка докъде стига чергата ви от възможности и докъде може да се разпрострете. Ако едно обещание не се изпълни, значи така ще е и в следващите дни. Събитията показват, на кого може да разчитаме в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на леденото сърце. Един прави неприятни разкрития, друг остава излъган в чувствата. Внимавайте с изневерите, връзките ви са поставени на изпитание. Не е добре за пътувания, отсъствия и командировки. Една лъжа ще ви излезе солено. Не разчитайте на съдействие от приятели. Днес всеки си пази територията и трудно би се съгласил да си разваля комфорта заради чуждите проблеми.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на разминаване и двойствени игри. Трудно ще успеете да бъдете на две места едновременно, а ако го уредите и на двете ще направите някакъв гаф или може да се почувствате не на място. Ще видите някого в истинската му светлина и ще разберете за истинските му претенции и намерения към вас. Предстоят моменти на болезнено изтрезняване от емоциите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на външна и вътрешна трансформация. Ако се събудите с желание за някаква промяна не изчаквайте повече, а тръгнете в тази посока. Светоусещането ви се променя, виждате близките в нова светлина и си давате сметка за пропуските и грешките в подхода. Предстоят разтърсващи разговори, които ще помогнат на всеки да си намери пътя и човека, с когото да върви напред.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес родените във втората декада ще почувстват осезаемо студенина в отношенията с околните. И независимо колко сте си били близки с един или друг човек, днес контактът трудно ще се получи, особено ако отивате на среща с някакви претенции или другата страна ви поставя пред тежък избор и изисквания. Този ден ще покаже на всеки какво си е заработил и заслужил в миналото.


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43      
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39