Новини

Ужасяващи кадри от нелепата смърт на певеца Денис Теофиков пуснаха в мрежата

  25.10.2021 14:30  
Ужасяващи кадри от нелепата смърт на певеца Денис Теофиков пуснаха в мрежата

Брутални кадри от нелепата смърт на младия певец от "Пайнер мюзик" Денис Теофиков се появиха в социалната мрежа Тик-ток. Във видеото се вижда точното място, където кумирът на тийнейджърите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 етаж  на вход "Д" на жилищна сграда в София, но не знаем локацията, пише www.flagman.bg

Клипът е заснет от свидетел, вероятно съсед, който е чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя - гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в шок. Сигурно е, че тя е придружавала любимия си и е била с него във фаталния следобед.

"Не знам как е паднал, аз бях долу, само ми казаха, че просто се е хвърлил", обяснява Алекса във видеото. Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка. Загубата му потопи в траур музикалния бранш. Той е издъхнал само на 21 години.

Разследващите все още работят по няколко версии - самоубийство, убийство и нелеп инцидент. Няма официална информация какво точно се е случило и кое подтикнало певецът да скочи от терасата.

По информация на Флагман.бг, още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал, с молба да го ползва. Интересувал се жилището да е на висок етаж. Въпросният апартамент, който се е превърнал в лобното му място, е в комплекс "Цариградски" в ж.к. "Дружба 2".

Двамата приятели отишли във въпросния апартамент с идеята Денис да остави там своята котка, тъй като в следващите месеци, поради огромните му ангажименти нямало да има възможност да я гледа. Приятелите прекрачили прага около 14:30 часа. Настанили животинчето с храната и тоалетната и докато домакинът се суетял, Денис излязъл на терасата. Тогава той е скочил.

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци отвън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и с близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Вероятната причина за самоубийството е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00