Новини

Зелените рекетьори бягат от Христо Иванов и се пръснаха при Мая Манолова и Кирил Петков

  26.10.2021 15:31  
Зелените рекетьори бягат от Христо Иванов и се пръснаха при Мая Манолова и Кирил Петков

Зелените рекетрьори се разедениха и пръснаха при всички т. нар. протестни партии. Те бягат от потъващия кораб на „Демократична България“, където се обединиха десни партии и лявата „Зелено движение“. Недоволството им идва от лидерите на зелените Владислав Панев и Борислав Сандов, които са твърде крайни и защитават интересите на олигарха Иво Прокопиев, твърдят от редиците на напусналите. Така при „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков се озоваха Александър Дунчев от Световния фонд на дивата природа WWF (досегашен директор на Агенцията по горите) и Любомир Попйорданов от Асоциацията на планинските водачи. Тома Белев също вече бил изтласкан назад в ДБ.  

„Зелената“ протестърка от Девня Добринка Иванова вече се подвизава при Мая Манолова. Тя си намери място в политиката и вече е част от „Изправи се.БГ! Ние идваме!. Тя е на 13-то място в листата на движението във Варненска област. Добринка Иванова е лидер на местното движение „Дишай Девня“, като обича да организира протести и да се изявява по медиите. Тя и „Дишай Девня“ скачат най-много срещу местния бизнес, който дава хляб на хората. Без него са обречени да останат без работа, на глад и ще трябва да напуснат Девня.

Добринка Иванова и Мая Манолова най-много скачат срещу чуждите инвеститори в района като "Девня Цимент“ АД, „Агрополихим“, „Соди-Девня“ и др. Те скачат и срещу изгарянето на отпадъци в града. Но държавата и Европейският съюз са определили именно промишлени райони за подобна дейност. Освен това се използват най-съвременните технологии и методи без миризми и замърсяване на околната среда.

„Всъщност се оказа, че прави всички акции с цел навлизане в политиката и да става популярна. Вече нямаме доверие в нея и в движението „Дишай Девня“. Всичко е било една голяма лъжа“, коментират нейните съграждани от кв. „Химик“, от където е тя. Хора вече напускат и движението „Дишай Девня“. На последните им акции ходят по 5-6 човека.  

Мая Манолова развлачаше и показваше Добринка Иванова и в Народното събрание във връзка с италиянския боклук, което се оказа една пиар акция. Но Добринка си изигра добре картите. Тя отдавна се опитва да влезе в политиката. Още през 2017 г. се въртеше около партията АБВ, която сега е част от коалиция с БСП, обясняват нейни приятели. Георги Първанов и Румен Петков не повярваха в нея. След това се въртеше около зеления октопод, партиите „Зелено движение“ и „Демократична България“, които също не я прегърнаха. При зелените всичко става въпрос за пари и власт.  

Добринка Иванова от кв. "Химик", както е известна в Девня, обича да звъни по местните и варненските медии. Тя ги занимава с измислени проблеми, за да атакува общинската власт, като манипулира обществеността с "екобомби", коментират нейните съграждани. Тя го играе партизанка и атакува всичко в града. Но едва ли вече някой и вярва в Девня. Всичко опира до докопване на властта!


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33