Шоу

Майка на две деца кърми годеника си преди секс

  28.10.2021 21:24  
Майка на две деца кърми годеника си преди секс
  google

Британка се чувства по-привлекателна и женствена, извършвайки страно действие, а именно като кърми гаджето си, пише dailyrecord.co.uk, цитиран от БЛИЦ.

Лана Майкълс, която се срещна с гаджето си Шон чрез приложение за вегански запознанства, казва, че кърменето му е перфектната любовна игра за тях. Майката на две деца, на която толкова ѝ липсвало да кърми децата си, започнала да кърми гаджето си, което живее в Шотландия.

Двойката участва в нов документален филм по британския Channel 4, който се казва „Breastfeeding my Boyfriend“ (Кърменето на гаджето ми). Лентата разказва за кърменето на възрастни и дава отговор защо те избират да кърмят.

Лана е бивша учителка, има седемгодишна дъщеря и 11-годишен син от предишна връзка. Тя обяснява, че двамата с Шон за първи път са експериментирали с кърменето преди 18 месеца и твърди, че това създава „физическа енергия“ между тях, преди да направят секс.

Филмът, който започва да се излъчва на 25 октомври, разкрива как кърменето се е превърнало в толкова ключова част от сексуалния им живот и Лана признава, че би ѝ било трудно да спре.

Говорейки пред The ​​Sun, тя каза: "Кърмех децата си и наистина ми липсваше кърменето и усещането за него."

Лана обясни, че е кърмила сина си осем месеца и дъщеря си две години - така че, когато пораснали, тя останала сама, а искала все още да кърми бебета.

„Не искам да имам друго бебе и децата ми са твърде пораснали, за да ги кърмя сега, но ми хареса идеята да кърмя с Шон“, обяснява тя.

Точно преди пандемията двойката напуснала южната част на Англия и стартирала нов живот в Мурсия, Испания. Там двамата влюбени започнали да експериментират със сексуалния си живот.

Оказва се, че идеята за кърменето при двойката, която е в отворена връзка, хрумнала, след като участвали в четворка с друга семейна двойка. „Смучех гърдата на друга жена, когато започнах да усещам мляко в устата си. Това ме изпепели като сексуална идея за майчиното мляко, свърза я със секса, и оттам тръгна всичко“, обяснява Лана.

След преживяването Лана проучила за кърменето онлайн и научила, че може да възобнови потичането на мляко, като приема билкови добавки.

Тя опитала и три дни по-късно гърдите ѝ започнали да текат с мляко.

„Правим секс около пет пъти седмично, а Шон го кърмя няколко пъти в седмицата“, казва Лана, обяснявайки, че е увеличила размера на чашката на сутиена си до 34D, откакто отново е започнала да кърми.

Двойката, която е откровена за изкривяванията си, казва, че кърменето е само едно от многото неща, които правят в спалнята.
Те също така искат да покажат на света, че кърменето на възрастни не е „странно“ и че все още не трябва да има табута около него.

„Няма жестокост или болка при кърменето на възрастни. Тя получава удоволствие, аз получавам удоволствие и аз получавам хранене. Тя е щастлива, аз съм щастлив, така че какъв е проблемът?", добавя Шон.

 


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Любо Киров, Стенли и Христо Мутафчиев запяха заедно
 26.10.2021 21:59      
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43