Шоу

Хороскоп за днес – 26 ноември

  26.11.2021 09:00  
Хороскоп за днес – 26 ноември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 26 ноември 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Не давайте воля на емоцията контролирайте апетитите и агресията и не влизайте в разправии с близките и децата. В този ден някой пречупва детските мечти, а друг престъпва и пренебрегва бащината воля. Не е време да се уреждат имотни дела и да се прави важен избор за близките без те да участват в разговорите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Родените в третата декада ще разделят неделимото преди и ще постигнат разбирателство и компромис във водените преговори. Съобразете се с другата гледна точка и с вас ще се съобразят. Може да намерите нужното финансиране или да уредите имотен и наследствен спор. Не си позволявайте да повишавате тон. Всичко може да се постигне с усмивка и мил жест на внимание.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на равновесие между астралното и физическото тяло. Постъпвайте според усещанията и желанията на душата. Удовлетворете и нуждите на тялото. Полезно е да се правят прочистващи процедури. Спазвайте диета, отложете тежки, затрудняващи и вредни дейности. Днес сексът е противопоказен. Кръвта се обновява, мислите също. Наблегнете на рибата и морските дарове.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес проблемите в любовта са повече от материален характер. Нещо ще се дели, нещо ще се предлага или отнема и половинката ви няма да е съгласна с порциона. Не преговаряйте с роднини по наследствени дела. Разпределете задължения и екстри поравно. Всеки опит да се измъкнете от някои задължения ще ви вкарва в конфликти. Днес скандалите и крясъците разболяват и вредят.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес може да постигнете желаната цел, но „со кротце и со благо”. Природата се стреми към баланс и хармония. Балансирайте нещата, водете дипломатични преговори и не отивайте в крайности. Този ден позволява да се раздели неделимото преди и да се постигнат компромисни резултати при преговори. Днес и утре са най-благоприятните дни в този месец за годежи и сключване на брак.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес може да постигнете съгласие и да намерите компромисното решение, което ще ви донесе повече възможности и облаги. Опитайте да разберете другата гледна точка, обединете усилията си в една взаимно изгодна посока. Може да разделите неделимото и да разрешите имотен спор. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Бъдете отговорни.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Очертават се конфликти с роднини по имотни въпроси, проблеми при преговори, ремонтни и строителни дейности. Във всеки момент се старайте да поддържате дипломатични разговори и да не влизате в излишни пререкания. Щадете се.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Концентрирайте важните си действия и усилия днес в часовете до обед. С всеки може да се разберете и спогодите. Опитайте де излезете от затруднено положение с изгодно и за двете страни предложение. С напредването на деня ще имате все по малко шансове за разбирателство и ще започнете да говорите на различни езици, дори и с тези, с които чудесно сте се разбирали до момента.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес с всеки може да постигнете примирие и разбирателство, стига да се опитате да му влезете в положението, да разберете гледната му точка и да докажете приятелските си чувства. Денят се свързва с човешката душа. Вечерта някой ще плаче на рамото ви, а и вие може да направите своята лична изповед. В такъв момент връзките се задълбочават или се късат окончателно.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес е важно да си знаеш мярата, да не навлизаш в чужда територия, да се съобразяваш с желанията и нуждите на близките. Честността е най-добрата политика. Разделете и това, което смятате да изядете сами. Не убивайте птици и мечти. Стимулирайте децата в избраната посока. Едно потупване по рамото ще свърши много по добра работа от дългите наставления и забрани.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Опитайте да предразположите към споделяне и доверие тези, с които днес ще влезете в контакти и ще водите преговори. Ще получите повече екстри с дипломатичен подход. Постарайте се днес да направите решителна крачка към едно сърце и да стопите дистанциите с любимите и нужни хора.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Опитайте да предразположите опонентите си. Водете приятелски и дипломатични разговори и влезте под кожата на тези, с които искате да вървите заедно напред. Вродената ви интуиция се разгръща в пълния си блясък и помага да напипате верните струни в душата на всеки, с когото влизате в личен или делови контакт. Туширайте скандалите в зародиш. Днес крясъците ще ви разболеят.


Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14