Автомобили

Новото Renault Megane E-Tech Electric идва у нас през април

  03.01.2022 12:43  
Новото Renault Megane E-Tech Electric идва у нас през април
  Renault

На автосалона в Мюнхен през миналия септември Renault представи петото поколение на Megane, който получи допълнение към името си E-Tech Electric. Новият модел вече не е хечбек от С-сегмента, а изцяло електрически компактен кросоувър, който успява да направи модерния и технологичен електромобил достъпен, без да прави компромис с ефективността и удоволствието от шофирането.

Новото Renault Megane E-Tech Electric е с компактни размери отвън и голям простор отвътре. Моделът съблазнява с атрактивен и вълнуващ дизайн, оптимално съотношение на външните размери към пространство в купето, голям багажник, удоволствие от шофирането и всички обичайни предимства на електромобилите.

Новото Renault Megane E-Tech Electric предлага на клиентите балансирани и оптимизирани характеристики на разумна цена. Различните версии на модела покриват нуждите на клиентите както за ежедневна употреба, така и за по-дълги пътувания. Цените на модела започват от 65 790 лева за ниво Equilibre, оборудвано с батерия с капацитет 40 кВтч и електромотор с мощност от 130 к.с.

Нивото на оборудване Techno е на цена от 79 900 лева с батерия от 60 кВтч и електромотор с мощност 220 к.с. Най-високото ниво Iconic струва 88 900 лева и предлага характеристики като кожен салон, електрическо регулиране на предните седалки с отопление и масаж, музикална система Harman-Kardon и различен цвят на покрива.

Част от емоцията с новото Renault Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане винаги актуален, моделът се предлага с безплатна 5-годишна свързаност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух.

Новото Renault Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км, с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата в рамките на страната и гаранция на батерията от 8 години или 160 000 км. Новият Megane E-Tech Electric се произвежда в завода на Renault в Дуе, намиращ се в северната част на Франция.

Поръчките на модела за България започват от първото тримесечие на 2022 г., a първите автомобили у нас се очакват през април.


Анкета

Как трябва да реагираме на искането на Русия НАТО да се изтегли от България?


Резултати
Видео
Йордански депутати се сбиха на заседание на парламента
 30.12.2021 20:21      
Видео
Пенсионер с Ferrari влетя в мола
 28.12.2021 20:15