Шоу

22-годишна гимнастичка е новата на Малкия Маргин! Подарил й апартамент

  09.01.2022 17:57  
22-годишна гимнастичка е новата на Малкия Маргин! Подарил й апартамент

Босът на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин поддържа бурна интимна авантюра с едно от „златните“ момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, завоювали олимпийската титла в Токио миналото лято, информира  „Уикенд“. Според няколко независими един от друг източници, избраницата на Малкия Маргин е 22-годишната красавица Мадлен Радуканова.

Дъщерята на бившия футболист и настоящ футболен треньор Милен Радуканов е гадже с Николай Маринов от няколко месеца, като любовта между двамата е пламнала през лятото, след триумфалното завръщане на ансамбъла ни по художествена гимнастика от олимпийските игри в Токио. След завоюването на златните медали се разбра, че Мадлен е играла с контузия на глезена, като гимнастичката няколко седмици се възстановяваше от травмата, носейки специален медицински ботуш.

Според източниците, Малкия Маргин и Мадлен са се запознали посредством лекаря, лекувал глезена на олимпийската шампионка. Медикът се грижел и за здравето на Николай Маринов, който страдал от куп болежки в крайниците.

Мълвата, че босът на СИК е интимен с Мадлен Радуканова бе потвърдена и от появата на Малкия Маргин на бенефиса на олимпийските шампионки в зала „Арена Армеец“ в средата на декември м.г. Тогава Николай Маринов се появи със солидна охрана и зае една от ВИП ложите, за да наблюдава спектакъла „Сън“, с който грациите се сбогуваха с публиката. Малкия Маргин не бе със съпругата си Мария на бенефиса на гимнастичките.

Познати на сикаджията потвърдиха пред „Уикенд“, че той поддържа трайна връзка с гимнастичка от ансамбъла, но отказаха да разкрият името й. Все пак обаче издадоха, че Малкия Маргин е повече от щедър с новата си изтора – подарил й нова кола, както и апартамент в престижен южен столичен квартал. От няколко месеца Мадлен Радуканова живее отделена от родителите си в самостоятелно жилище. Наскоро гимнастичката призна в интервю, че има мъж до себе си, но категорично отказа да разкрие името му, пише „Уикенд“.

Само допреди година и половина Мадлен Радуканова бе гадже с таекуондиста Калоян Бинев, син на облечения в сенчеста слава спортен деятел, бизнесмен и някогашен евродепутат Слави Бинев. Мадлен и Калоян обаче се разделиха драматично в средата на 2020 г. след 3-годишна връзка, стартирала още докато двамата бяха непълнолетни.

Пикантен щрих в историята е, че през далечната 1993 г., когато Калоян Бинев и Мадлен Радуканова още не са били родени, Малкия Маргин участва в побоя и отвличането на Слави Бинев в спортния център „Дескрим“. Тогава над 50 борци, предвождани от Димитър Джамов и братята Маргини, атакуваха базата на каратистите в София като част от мутренската война за надмощие над рекета и силовото застраховане.

Слави Бинев и съдружникът му Борислав Цветков са помляни от бой, след което са отвлечени и захвърлени в безпомощно състояние на Околовръстния път. Впоследствие Малкия Магин и Димитър Джамов бяха принудени да се крият повече от година в Гърция, преди Слави Бинев да промени показанията си и да се отрече от първоначалните си думи, че Джамов и Маргините стоят зад въоръжената атака над „Дескрим“.

Друго любопитно съвпадение е, че съпругата на 49-годишния Николай Маринов – Мария, също е дъщеря на именит футболен специалист, по подобие на Мадлен Радуканова. Жената на Малкия Маргин е щерка на треньора Георги Цветков – Цупето. Мария и Николай Маринов имат три деца, а първородната им щерка е на годините на грацията Мадлен Радуканова.


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14