Силвена Роу сподели лесен кухненски трик, за който ще й благодарят всички, които обичат нар. Кулинарката показа как да обелим плода, бързо и без всичко в кухнята да се изцапа.
"Най-лесният начин да извадите зърната на нар, и то за бързо и чисто" - написа тя и наистина техниката е такава.
Само 4 разреза са достатъчни, за да обелите кората на плода.
След това тя се натиска съвсем леко с пръсти и нарът се разделя на няколко части. Така се показват всички негови вкусни зрънца, но най-важното - кухнята остава чиста, без разплискан сок навсякъде или хвърчащи зърна.
Припомняме, че съвсем скоро в ефира на bTV ще стартира най-новото оригинално кулинарно предаване "Моето звездно парти". Шоуто е създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата на световното кулинарно изкуство - Chef Силвена Роу.
ралицата на вкусното и здравословно хранене ще организира специално звездно парти, на което заедно с любими български знаменитости, свързани помежду си по неочакван начин, ще отбелязват различни поводи.
Освен да се наслаждават на хубава храна, гостите ще имат и задачата да я приготвят под зоркото око на Chef Роу.