Свят

Лоши новини се задават за предполагаемата любовница на Путин

  24.03.2022 19:20  
Лоши новини се задават за предполагаемата любовница на Путин

Неприятни новини се задават за бившата руска гимнастичка Алина Кабаева, спрягана за тайна любовница на президента Владимир Путин, която от началото на този месец живее в частна хижа в Швейцария, докато "специалната военна операция" в Украйна продължава с пълна сила.

Срещу Кабаева тече петиция, в която дотук са се подписали над 67 хил. души, които настояват швейцарското правителство да изгони бившата 38-годишна гимнастичка от страната.
Въпросната петиция бе подета преди две седмици от гражданите на Русия, Беларус и Украйна, които искат от официалните власти в алпийската страна да експулсират Кабаева обратно в Русия.

Време е да върнем Ева Браун в обятията на нейния Фюрер, се казва в петицията, където се твърди още, че въпреки войната, Швейцария "продължава да дава убежище на съучастник от режима на Путин".
Самата Кабаева все още не е попаднала под ударите на международните санкции, насочени срещу всички, които са в близкото обкръжение на руския държавен глава. Бившата гимнастичка е председател на борда на National Media Group – голям телевизионен и вестникарски гигант, свързан с Кремъл, чиято заплата на годишна база е почти 10 млн. долара.

Засега властта в Швейцария се въздържа от официален коментар по темата.


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14