Шоу

Хороскоп за днес - 6 май

  06.05.2022 09:23  
Хороскоп за днес - 6 май
  google

Днес можете да намерите дългоочакваното вдъхновение и успешно да продължите своите начинания. Внимавайте с думите си, защото в този ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате неприятности, контролирайте дори мислите си. Създайте благоприятна атмосфера около себе си и се предпазете от всякакъв негативизъм. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия.

Всички минали проблеми ще бъдат успешно решени, ако положите малко усилия. Обърнете внимание на добрите думи. Опитайте се да кажете нещо хубаво на вашите близки и на околните. Избягвайте спорове и други негативи.

Овен 

Нуждаете се от повече спокойствие, затова е добре да избягвате да влизате в излишни спорове и разправии. Хармонията на деня не трябва да се разваля. Не всеки ще може да оцени вашите предложения и идеи, затова не се хабете напразно.

Телец 

Благоприятно е да установите контакти, подходящо за провеждане на важни делови срещи и преговори. Не пренебрегвайте мнението на околните и на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Близнаци 

Възползвайте се от шансовете, но излишно не рискувайте. Не е добре да надценявате своите възможности. В този момент е нужно да имате чувство за мярка, за да избегнете излишните проблеми и прибързаните решения, които могат да доведат до загуба.

Рак 

Денят може да е изпълнен с неотложни дела. Емоционален подем ще съпровожда всички ваши действия. Избягвайте да правите големи разходи. Лесно могат да се напрегнат отношенията с емоционалният ви партньор, казани думи могат да създадат истинска бъркотия във вашата комуникация.

Лъв

Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да се държите по-разкрепостено. Вашите желания и планове се променят бързо, засилва се жаждата ви за нови впечатления.

Дева

Всичко, което сте запланували за деня, ще успеете да го изпълните. Колкото повече неща свършите, толкова по-удовлетворени ще се чувствате. Възможно е да има приятни събития в семейството или ще получите хубави новини за някой близък.

Везни 

Този ден е белязан от по-интензивна активност. Добро време за любовни контакти. Ако сте свободни, очаквайте многобройни възможности. Заетите представители на знака ги, очакват приятни моменти с половинката си.

Скорпион

Хубави моменти за Скорпионите, които планират да направят промени в любовния си живот. Пред вас са отворени възможности да започнете нещо ново, както и да подобрите съществуваща връзка.

Стрелец 

Предстои ви приятен ден. Вие сте в страхотно настроение и просто излъчвате позитивност и щастие. В сферата на любовта трябва да сте по-обективни, за да избегнете разногласия с партньора си.

Козирог 

Днес нямате желание да напуснете топлината и уюта на своя дом и бихте искали да стоите далеч от всякакви външни събития и влияния. Тъй като вашето здраве е частично застрашено, трябва да сте малко по-внимателни, така че един ден за почивка не би бил лоша идея.

Водолей

И днес умът ви е фокусиран върху някакви по-високи цели, независимо дали става въпрос за бизнес или някакви други стремежи. В любовен план - множество възможности за флиртове и нови запознанства.

Риби 

Вашата свръхчувствителност излиза на преден план. Вместо да се тревожите за ненужни съмнения, намерете нещо ново и интересно, което бихте могли да правите и което би запълнило свободното ви време.


Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на еврото като официална валута у нас?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10