Шоу

Ани Салич и Сотир Цацаров са гаджета

  08.05.2022 14:06  
Ани Салич и Сотир Цацаров са гаджета

Водещата Ани Салич (Ани Атанасова Валеова) най-после вдигна завесата над личния си живот и категорично призна, че има нов мъж до себе си.

Откровението новинарката направи в своя Фейсбук профил, където в полето за семеен статус вписа „във връзка“. 53-годишната журналистка очевидно е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са преминали в сериозен етап, щом за пръв път си позволява да разкрие интимни подробности в любовен план след развода ѝ с бащата на децата ѝ Бранко Салич.

Според ПИК новата любов на съвременната телевизионна легенда е бившият главен прокурор Сотир Цацаров (55), който след оттеглянето си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховна касационна прокуратура.

Връзката им засега е повече от дискретна, като никой от двамата не се е решил да я официализира публично. И все пак най-близките им приятели, както и колегите на Салич от NOVA се радват на процъфтяващите им чувства и вече са ги обявили за "светска двойка на годината".

Ани е горда майка на две деца от предишния си брак с продуцента Бранко Салич, с когото се разделиха пред 5 години. Синът им Лазар завърши в Холандия и се занимава с компютри, като според информацията бил истински гений. Дъщеря им Хана пък е пълна отличничка в столичната Първа езикова гимназия. / източник ПИК


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14