Шоу

Ето какво е състоянието на Сашка Васева след операцията

  21.05.2022 16:54  
Ето какво е състоянието на Сашка Васева след операцията

"Сашка е добре, но не смея да се зарадвам. Вижда леко, силуети, непрекъснато с нея работят психолози, защото е много труден период. Германските монахини от ордена също по цял ден са с нея и нещата си вървят. Дано имаме късмет и в края на лятото да ни пуснат да се върнем в България." Това съобщи мъжът на попфолк иконата Сашка Васева - Христо Бакърджиев.

Съпругът на певицата сподели още, че певицата в момента вече е написала две-три песни, които са баладични и много хубави, и се надява Сашка да има възможност да ги изпее на българите.

"Ако всичко с възстановяването ѝ е наред, се надявам в края на лятото да ни изпишат и да се приберем. Това е и голямото желание на Сашка", споделя Бакърджиев. От месец насам при тях е дъщеря им Христина-Елена. Момичето вече учило и в немско училище, тъй като знае езика.

„На гости при Сашка, освен от Съюза на слепите, у нас идват и доста приятели. Сашка се радва че не са я забравили. Тя продължава да е с приповдигнат дух. Говори си, яде всичко. Вече си ориентира и се движи умерено. Дай Боже, всичко това да се запази", казва Бакърджиев, цитиран от Hotarena.


Анкета

Ще бъде ли успешен вотът на недоверие към правителството?


Резултати
Видео
2-годишен си поръча 31 чийзбургера и остави щедър бакшиш
 19.05.2022 18:11      
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39