Спорт

Гриша Ганчев: Отчитам грешките си. Вече ще работим за хората, които обичат ЦСКА

  24.05.2022 22:06  
Гриша Ганчев: Отчитам грешките си. Вече ще работим за хората, които обичат ЦСКА

"Клубът е над всичко. Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение към това перо на клуба."

Това обеща собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев в част от видеообръщение до феновете.

"Армейците" публикуваха 2-минутен откъс от интервюто, в което Ганчев отговаря на въпроси на привържениците. Цялото ще бъде публикувано в сряда в 10:00 ч.

 

"Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, винаги са съгласувани. Не знам кой пусна тази опорка, да е жив и здрав. На всеки един треньор сме му казали тези и тези са опциите, избери си, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен отдавна вече не всичко е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честния начин, без да пробиваме играчи на други отбори или целите отбори, аз искам да си станем по нормалния начин шампиони."

"Ние ще станем, аз съм сигурен. Когато си честен към спорта и се трудиш, няма начин да не се възнагради. Това е положението, ще стане, рано или късно", допълва той.


Анкета

Искате ли нови избори?


Резултати
Видео
2-годишен си поръча 31 чийзбургера и остави щедър бакшиш
 19.05.2022 18:11      
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39