Новини

Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които дори не са в залата

  21.06.2022 16:51  
Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които дори не са в залата
  google

Истинската причина за този вот на недоверие са четирима човека, които дори не са тук. Това заяви от парламентарната трибуна министър-председателят Кирил Петков.
„Бойко Борисов се страхува, че правосъдието ще дойде и до него. Г-н Пеевски се страхува, че неговите фирми няма да получат тези строителни милиарди, за които може би има договорка с някой друг в тази зала. За хората, които мълчаха досега, които искаха да кажат нещо за еврото, но и така и не им се разбра - Митрофанова не е толкова страшна. Някой път може да не я слушате за всичко, което ви казва. Не разрешавайте българската политика и накъде тръгва тази държава да зависи от 4 СМС-а на четирима човека, които не са в тази зала“, призова премиерът.
Тошко Йорданов отговори: „Това, което каза оня, който се отцепи (бел.ред. Иво Атанасов), е лъжа. Единствената причина, поради която оттеглихме доверието си е РСМ и финансовата политика. Не съм казал, че ще развалим правителството, ако не се разберете за бюджета. И да ми сочиш с пръстенце, или не – това е истината“, обърна се той към Кирил Петков.
Кирил Петков отвърна:„ Забравих от кого ще дойде 4-тия СМС. Той ще е от г-н Трифонов. Ако трябва да вярвам на един от двамата днес (бел. ред. Тошко Йорданов или Иво Атанасов), вярвам на човека от лявата ми страна (бел. ред. Иво Атанасов). Толкова лъжи изрекохте, че всяка ваша дума вече няма стойност“, обърна се той към Тошко Йорданов.


Анкета

Искате ли нови избори?


Резултати
Видео
Жена кара тротинетка с 80 км/ч по Околовръстното в София
 31.05.2022 22:00      
Видео
Министър Радостин Василев назначи баба Розка - прославила България
 29.05.2022 14:05