Шоу

Лъсна цялата истина за Пиленцата от Монако. Вижте шокираща СНИМКА на Нина!

  22.06.2022 16:28  
Лъсна цялата истина за Пиленцата от Монако. Вижте шокираща СНИМКА на Нина!

Скандалните "Пиленца от Монако" Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред "почитателите" си, се оказаха доста жалка и измислена картинка.

Репортер попадна на шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на "ВИП" персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за "ВИП" и "ЛУКС".

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й - готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата. "Сега вече и ние сме "вип", защото също се водим в автобус", "Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса", "Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама", са само малка част от забавните коментари./ show.blitz.bg


Анкета

Искате ли нови избори?


Резултати
Видео
Жена кара тротинетка с 80 км/ч по Околовръстното в София
 31.05.2022 22:00      
Видео
Министър Радостин Василев назначи баба Розка - прославила България
 29.05.2022 14:05