Автомобили

Ferrari-та за 160 милиона евро пострадаха от дъжд

  02.07.2022 21:24  
Ferrari-та за 160 милиона евро пострадаха от дъжд

След двугодишно отсъствие поради пандемичните условия, тази година най-после се състоя едно от най-големите събития на собственици на Ferrari – Ferrari Cavalcade. Мероприятието събира собственици на едни от най-ексклузивните модели на марката от целия свят и този път също не направи изключение. Гостите на събитието можеха да се насладят на над 100 от най-редките Ferrari-та правени някога, измежду които можеше да се открият между 70 и 80 коли от моделите Monza SP1 и Monza SP2.
От двата модела са направени общо 499 автомобила, като всеки от тях е с цена от около 2 милиона евро. Интересното за моделите от серията Monza е, че не всеки може да се докосне до тях. Дори и да разполагат с наличната сума, първо трябва да получите покана лично от Ferrari, за да си купите автомобила.
Какво става, обаче, когато навън завали дъжд? Отговорът на този въпрос разбраха всички присъстващи на тазгодишното издание на Ferrari Cavalcade, след като проливен дъжд изненада организаторите и гостите на събитието. Моментът бе запечатан от различни видеа, едно които може да видите под този текст./Fakti


Анкета

С какво ще запомните кабинетът на Кирил Петков?


Резултати
Видео
Мистър Хепи фейс: Най-грозното куче в света
 28.06.2022 18:25      
Видео
Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan
 24.06.2022 22:00