Новини

Изведоха Георги Семерджиев от жилището му (СНИМКИ)

  06.07.2022 21:03  
Изведоха Георги Семерджиев от жилището му (СНИМКИ)

Изведоха Георги Семерджиев от жилището му. Мъжът предизвика тежка катастрофа на кръстовището до хотел "Хемус", при която загинаха две млади жени, а един мъж беше ранен. 

Причинителят на тежката катастрофа в София беше изведен от дома си 7 часа след задържането си. Той е извозен към столичното следствие от ГД "Охрана" към правосъдното министерство.

Семерджиев е намерен на адреса към 13:30 ч. този следобед от специализирания отряд "Кобра" и служители на МВР. За да го задържат, полицаите трябвало да разбият вратат, а по неофициална информация Семерджиев е спял. Бил е в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи NOVA от източници от разследването.

Криминалисти обясниха пред БНТ, че забавеното му извеждане води до протакане, защото колкото по-дълго стои, без да му бъде взета проба и пие течности, това може да повлияе върху резултата от теста за алкохол.

Следователите се включиха в разследването по разпореждане на главния прокурор Иван Гешев.

Семерджиев е криминално проявен, има 47 акта и 49 наказателни постановления. Управлявал катастрофиралия автомобил с фалшиви номера, защото превозното средство е било спряно от движение. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. 

Книжката му също е фалшива. Представял документ, за който твърдял, че е издаден в Швейцария.


Анкета

С какво ще запомните кабинетът на Кирил Петков?


Резултати
Видео
Мистър Хепи фейс: Най-грозното куче в света
 28.06.2022 18:25      
Видео
Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan
 24.06.2022 22:00