Новини

Мария Капон: Служебният кабинет да не отваря пространство за ГЕРБ и ДПС

  11.08.2022 14:08  
Мария Капон: Служебният кабинет да не отваря пространство за ГЕРБ и ДПС

Целта на служебния кабинет е да проведе честни избори, а не да отваря пространство за ГЕРБ и ДПС, биейки се с бившето правителство. Това заяви пред БНР Мария Капон от ”Ние идваме”.

Тя беше категорична, че "ако ПП си позволят да излъжат гражданите и да направят коалиция с ГЕРБ след изборите, това ще е лъжа, която сме виждали вече през 2005 година", когато НДСВ влезе в коалиция с БСП.

Капон коментира протестите #ГАZwithme, като уточни, че не става дума за протестна енергия, а за позиция на гражданското общество, което иска да покаже, че няма да се съгласи с пропутнско управление на България:

"Нека сме наясно, че имаме договор с търговеца "Газпромекспорт", а не с "Газпром". Нека да правим разлика между търговци и посредници - това, че има обвинения, че газ се взема от посредници, това са търговци, които имат в соя микс газ от много места, давам пример с Гърция. Да кажем защо "Булгаргаз" е в лошо състояние - заради "Топлофикация"-София. Столичната община, която е на ГЕРБ, не намериха начин да оздравят "Топлофикация" и да платят дълговете ѝ към "Булгаргаз".


Анкета

Притеснявате ли се от идващата зима?


Резултати
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22      
Видео
Излезе първият трейлър към сериала по Властелинът на пръстените
 19.07.2022 20:29