Шоу

Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

  30.08.2022 15:18  
Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

Изминаха три години от раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Но сега двамата хвърлиха бомба. В профила си в Instagram двойката сподели снимки от обща почивка, което подхрани слухове за тяхното помирение.

В профила на модела са публикувани снимки, направени на плажа край тюркоазено море, където усмихнатата двойка си почива в компанията на животни и позира за Instagram. Ирина Шейк е на почивка на Бахамите с дъщеря си и Брадли Купър. На снимките е известният плаж на архипелага Ексума, пише БГНЕС. Феновете не скриха удоволствието си да видят известната двойка отново заедно. През декември 2021 г. Ирина Шейк и Брадли Купър бяха видени да се разхождат заедно по улиците на Ню Йорк.

Актьорът и моделът се ожениха през 2015 г. Те бяха заедно до 2019 г., а от този брак имат петгодишна дъщеря Лий Де Сейн. Независимо какви са били отношенията им, двамата многократно подчертават, че взаимно се уважават. Може би сега са решили да си дадат нов шанс .Те се ценят и като партньори в родителството.

Мнозина се чудят как реагира на всичко това приятелката на Брадли Купър - Хума Абедин, най-близката сътрудничка на бившата първа дама, държавен секретар и кандидат за президент на Америка Хилари Клинтън. Двойката беше представена от редактора на списание „Vogue“ Ана Уинтур.

 

 

 


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22