Новини Шоу

Лена е развалила годежа с Миро заради Киро

  05.09.2022 08:57  
Лена е развалила годежа с Миро заради Киро

В последните си дни в изпълнителната власт Лена Бориславова пожертва годежа си с бившия зам.- шеф на парламента Мирослав Иванов. Екс говорителката на Кирил Петков е захвърлила годежния си пръстен, с който упорито се фукаше пред камерите на репортерите.

Бижуто, приемано за символ, че сърцето й е заето и тя е сериозно обвързана жена, явно е послужило единствено за оправдание на непрекъснатите слухове, че с Кирил Петков ги свързва нещо повече от професионални отношения.

Лена и Петков бяха уловени от фотограф на БНТ да се държат за ръце, качвайки се по стълбите. Кадърът предизвика буря от скандали, но впоследствие от БНТ излъгаха, че било зрителна измама и двамата всъщност не са се и докоснали палаво.

Преди това пък Лена и Киро лъснаха на видеоклип от 2021-а година, на който се вижда как влизат в апартамент в центъра на София, а докато тя отключва вратата, Петков й обарва задните части.

Когато пък бяха засечени на вечеря в скъпарски хотел в Солун, където уж били по работа.

Лена реши да развее годежния пръстен в кулоарите на парламента, за да докаже, че не е в близки отношения с женения с три деца Петков.
Всъщност Мирослав Иванов наистина е предложил брак на Лена още през декември 2014 година, на което тя отвърнала със заветното „да“.

Впоследствие обаче очевидно любовта им се е превърнала по-скоро в сделка. Докато и тримата бяха във властта Лена беше забелязвана многократно в извънработно време с бившия премиер, но никога с годеника си. Съседи от столичната кооперация, в която имат общ апартамент на кредит дори изразяват съмненията си, че двамата въобще живеят заедно, защото никога не ги били засичали – нито заедно, нито поотделно.

Очевидно сватба за Мирослав няма да има. 32-годишната юристка окончателно е разбила сърцето на официалния си любим, който според колеги от парламента от мъка е започнал да залита по чашката./  sofiadailyexpress.com


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22