Шоу

Хороскоп за днес – 10 септември

  10.09.2022 08:51  
Хороскоп за днес – 10 септември
  google

Овен

Не отхвърляйте предложение на приятели за излизане, само защото ви мързи. Рискувате да пропуснете откриването на една много красива част от живота.

Телец

Това е ден за планове. Имате шанса да реализирате ваша мечта. Действайте с размах и без угризения на съвестта.

Близнаци

Това е ден за фризьор, посещение на изложба, рисуване или всички дейности, които по някакъв начин са свързани с красотата. Бъдете максимално активни.

Рак

Днес не забравяйте, че имате поводи за празнуване. Ако не се сещате какви са - просто си измислете!

Лъв

Опитайте се да си осигурите максимално време тишина и спокойствие. Очакват ви натоварени дни и ще ви трябват много сили.

Дева

През този ден не подценявайте силата на водата. Ако имате възможност посетете място с река, море или друг източник на вода. Спазвайте правилата за безопасност.

Везни

Това е ден за празнуване. Дори да нямате повод - измислете си. Дори може да го превърнете в традиция и дори да дадете име на празника.

Скорпион

Днес ще  получите отговор на важен въпрос. Резултатът може да ви изненада. Важното е, че вече не ви пука. Празнувайте при всички положения.

Стрелец

Днес ще ви се наложи да направите избор. Бъдете мъдри и не се водете по емоциите си. Опитайте се да си представите нещата в дългосрочен план.

Козирог

Да, вие сте най-добрите, но и други мислят същото за себе си. Не им отнемайте тази възможност и проявете скромност. Така със сигурност ще спечелите повече.

Водолей

Днес направете нещо мило за себе си. Не се ограничавайте във възможностите и без това сте прекалено скромни. Нещо, което е крайно време да промените.

Риби

Очаква ви много мило преживяване, свързано с постъпка от страна на половинката ви. Оценете подобаващо жеста и се замислете дали не е време за пръстен.

 


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22