Шоу

Николина Ангелкова се е развела

  11.09.2022 17:49  
Николина Ангелкова се е развела
  google

Николина Ангелкова и мъжът ѝ Христо са се развели тихомълком преди около 2 години. Бизнесменът и бившата министърка на туризма умишлено са запазили в тайна новината за разтрогването на брака си. Христо бил инициатор на раздялата и има нова жена в живота си, която представя за своя половинка, пише Уикенд.

От доста време се носят слухове за развод на двойката, която няма общи снимки от няколко години насам. Преди време бившата министърка на туризма беше открехнала завесата над личния си живот и сподели, че двамата не нощували в една спалня, но не заради катаклизми в брака ѝ, а заради неговото хъркане.

После Ангелкова избягваше да коментира семейния си живот и нито потвърди, нито отрече дали все още съжителства с мъжа си, като запази мълчание по темата. От известно време Христо е махнал семейния си статус от Фейсбук профила си, както и почти всички снимки с бившата си жена, но не афишира и новата връзка.

Ангелкови са си разделили имотите и парите, които са придобили по време на брака си. Бракът им продължи почти 10 години. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 година, а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, пише Уикенд. Двамата се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“.

Малко преди да се оженят двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която вече е на 9 години. Момичето е останало да живее с майка си, а с татко си се вижда през уикендите и в определените от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издадоха пред изданието, че Николина се е решила на пластичната операция на носа, след като Христо я зарязал. Бившата министърка хукнала да си прави разкрасителни процедури, когато мъжът ѝ поискал развод, като се надявала да си го върне с корекциите, но без успех. Бизнесменът не се впечатлил от разхубавилата се ексминистърка и непреклонно подписал документите за разтрогване на брака им.


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22