Шоу

Бивша на Ди Каприо разказа какво е да си негово гадже

  12.09.2022 10:44  
Бивша на Ди Каприо разказа какво е да си негово гадже

Леонардо ди Каприо се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороне и вече е с друга. Говори се, че той е привлечен от млада украинка. Поредното му завоевание му "спечели" критики. Но се появи негова бивша приятелка, която го защити, пише Tialoto.bg.

Кристен Занг, която излизаше с холивудската звезда през 90-те (от 1994 до 1999 г.), проговори за това дали той предпочита да излиза с жени под 25-годишна възраст.

„С Лео излизахме четири години. Срещнах го случайно чрез приятели, когато бях на 19 години и започнахме да излизаме, когато и двамата бяхме на 21“, написа тя в социалните мрежи. И разкри, че като всяка млада двойка, двамата са имали хубави моменти и пререкания.

„Посетих Лео за дълги периоди от време на различни снимачни площадки, в различни страни. Обичах приятелите му и той моите. Бяхме като едно голямо щастливо семейство. Лео беше много мило и внимателно гадже“, разказва блондинката за сп. People, която преди години работеше като актриса и модел.

Занг разкритикува медиите и техните спекулации относно връзката на Ди Каприо и Мороне. И добави, че именно тя зарязва Ди Каприо, при това малко преди да навърши 25.

„Това беше избор, който направих. Не мога да го обясня точно, просто чувствах, че съм готова връзката ни да приключи. Сякаш бях надраснала тази версия на себе си, холивудската гимназистка. Исках да разбера коя съм и какво искам“, обяснява тя.

Бившата приятелка на звездата пише в социалните мрежи, че е хубаво хората да спрат да се майтапят, че Лео си пада по млади момичета. „Що се отнася до Лео и последната му раздяла, кой знае какво се е случило. Може би наистина се е грижила за него, но просто е била готова за следващата глава от живота си, може би е временно или може би не е наша работа“, пояснява Кристен.

Русокоската все пак смята някои мемета с Ди Каприо за забавни, но е на мнение, че никой не може да се бърка в личния му живот.

Ди Каприо и Камила Мороне бяха заедно цели 4 години. Винаги, когато я питаха за тяхната връзка, тя отговаряше, че хората трябва да стоят далеч от нея. „Малко неприятно е, защото наистина се опитваш да вършиш добра работа, да бъдеш мил и добър човек, а междувременно... хората ти желаят негативни неща“, каза тя в свое интервю.

Жизел Бюндхен, Блейк Лайвли, Лорена Рей, са само част от известните красавици, с които Леонардо ди Каприо е бил през годините. А дали новата в живота му е просто флирт или нещо повече, предстои да разберем.

 


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22