Анализи

Мирослав Иванов на Лена от ПП е наричан Ленин

  14.09.2022 22:25  
Мирослав Иванов на Лена от ПП е наричан Ленин

Захвърленият годеник на Лена Бориславова – Мирослав Иванов освен, че се сдоби с рога, защото тя му изневерява с лидера на “Продължаваме промяната” Кирил Петков, има и друго прозвище в партията – Ленин. Бивши депутати от ПП коментираха пред ПИК, че са го кръстили Ленин, защото е докладвал всичко на Лена и е тормозил хората с доноси и клевети. “Наричахме го Ленин, защото е на Лена и той беше нейно око и ухо, като й докладваше всичко, а тя през него издаваше нареждания какво да се прави и ругаеше депутатите”, обясни бивш депутат. 

След свалянето на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание, на Мирослав Иванов се падна ролята да го играе председател на парламента без нужните знания и умения. Той се надува от гордост и започва да командва цялата парламентарна група на ПП. Дори се опитвал да командва и групите на ДБ и БСП. Нещо повече, започна могъщо да дава интервюта, от които всеки зрител и слушател се информира за неговата некомпетентност, но и високото му самочувствие. Но същевременно нищо не коментира за любовната афера на уж неговата годеница Лена с Кирил Петков. Не каза нито дума за парапета въпреки, че всеки в партията и парламентарната група знаеше, че двамата са любовници, а Мирослав Иванов играе роля в любовния триъгълник да прикрива връзката, коментираха бившите народни избраници и сега кандидат-депутати. 

Според тях е повтарял заучените фрази, спуснати му от Лена, като през цялото време не спира да играе ролята на жиголо - да се прави на годеник, за да прикрива срамната връзка на уж годеницата му с Киро. Но тя освен срамна в частта изневяра е особено срамна и в честта злоупотреба със служебно положение, защото Лена, Киро и Миро колиха и бесеха в държавата. За послушния Мирослав обаче няма обида от това да е с рога. Напротив играе ролята на верен годеник до последно или ще я играе докато влезе и в следващия парламент.  

Мирослав Иванов не е имал нищо общо с политиката и не познава нито Асен Василев, нито Кирил Петков. Но когато Киро убеждава Лена да се втурне в политиката и да му бъде дясна ръка (по това време вече са любовници, както се вижда от Airbnb), той трябва да и даде финансова компенсация и сигурност. Тогава Кирил "назначава" гаджето й, който много им трябва за алиби, за водач на листата на ПП в Ямбол. За предстоящите избори Мирослав Иванов отново е водач в Ямбол, въпреки, че е недолюбван в града. Киро се запознава с Мирослав 4 дни след като последният е бил вписан за водач на листа. Никой не го е виждал дотогава, докато Ленчето си е с Киро още от ББР, когато е на тлъст хонорар в банката, на която Петков е принципал като министър на икономиката. После Миро се оказва в парламента и бива избран за зам.-председател на парламента. Това е най-сладката работа, защото получава огромна заплата и нулева отговорност. 

Хората в Ямбол са скандализирани от игрите на Лена, Миро и Киро. В града масово се говори, че няма да гласуват за ПП заради новия Ленин! 


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22