Свят

Бабо, ще съм ти вечно благодарен!: трогателното послание на принц Хари след смъртта на кралица Елизабет

  15.09.2022 17:44  
Бабо, ще съм ти вечно благодарен!: трогателното послание на принц Хари след смъртта на кралица Елизабет

Принц Хари отправи емоционално послание по повод кончината на кралица Елизабет Втора. Изявлението бе публикувано на сайта на фондацията на Хари и Меган, а думите на херцога на Съсекс са наистина трогателни.

Ето какво сподели той в чест на своята баба:

В дните, в които честваме живота на моята баба, кралица Елизабет Втора, и в дните, в които скърбим за нейната загуба, си припомняме как тя служеше като отправна точка и компас за мнозина през годините ѝ на служба. Беше почитана и уважавана по цял свят. Нейната непоклатима грация и достойнство я съпровождаха през целия ѝ живот и остават като част от наследството ѝ. Нека си спомняме за думите, които изрече след кончината на съпруга ѝ принц Филип, които могат да ни донесат утеха и сега: "Животът, разбира се, се състои от финални раздели, както и от първи срещи."

Бабо, тази финална раздяла ни носи огромна тъга, но аз ще ти бъда вечно благодарен за всички първи срещи, които съм имал с теб - от най-ранните ми детски спомени, през първата ни среща като мой главнокомандващ, до първия път, в който се запозна с прекрасната ми съпруга и прегърна обичаните си внуци. Винаги ще ценя тези моменти, прекарани с теб. Вече ни липсваш толкова много, не само на нас, но и на целия свят. И като си говорим за първи срещи, сега е моментът да почетем моят баща и неговата нова роля като крал Чарлз III.

Благодаря за отдадената служба.

Благодаря за мъдрите съвети.

Благодаря за заразителната ти усмивка.

И ние се усмихваме, знаейки, че с дядо сте отново заедно и почивате в мир.

Източник: Official Facebook page of the Royal Family


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22