Шоу

Сменят Билалов в СТАНИ БОГАТ

  16.09.2022 18:41  
Сменят Билалов в СТАНИ БОГАТ

Михаил Билалов ще води „Стани богат“ само до Нова година. Все още не е ясно кой ще смени актьора в шоуто на бТВ. В момента текат усилени кастинги за бъдещия му заместник- Той ще поеме щафетата от следващия сезон.

За 4 години, откакто води „Стани богат“, нашумелият в ролята на Джаро в сериала „Под прикритие“ Билалов не успя да накара зрителите да забравят Ники Кънчев, с когото шоуто започна да се излъчва в България още преди 21 години.

Хората така и не свикнаха с присъствието на Мишо в студиото на предаването. И до днес фенове на Кънчев не спират да се чудят защо любимият им водещ бе сменен с актьора. Във фейсбук дори се появи група „Да изгоним Михаил Билалов от „Стани богат“.  Целта на нейните членове ще бъе постигната веднага след Нова година, съобщиха пред Уикенд отлично запознати източници.

От телевизията искали да сложат на мястото на Джаро ново, свежо лице, което зрителите веднъж завинаги да припознаят като водещ на предаването, без да го сравняват с Ники Кънчев.

Самият Билалов не държал на всяка цена да продължава да работи в „Стани богат“. Актьорът се чувствал добре като водещ, но бил зает с всевъзможни проекти в театъра и киното, които създавали на екипа големи затруднения в организирането на графика за снимки на предаването.

Джаро непрекъснато е по турнета с театралните си представления, ходи на репетиции за подготовка на премиери в различни градове в страната, а през пролетта и лятото изкара много време в Мелник и Сандански, където снима новия сериал на БНТ „Вина“.

В шоуто са направили записи с Билалов, които ще се излъчват до Нова година. Дотогава трябва да намерят негов заместник. Той ще поеме служебните си задължения от следващия тв сезон, който започва към края на февруари.


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22