Автомобили

Някой вече продава несъществуващо Ferrari Purosangue

  17.09.2022 22:31  
Някой вече продава несъществуващо Ferrari Purosangue

В началото на тази седмица Ferrari представи първия „джип“ в своята история, а едва няколко часа по-късно от компанията обявиха, че може да се наложи да затворят поръчките за модела, тъй като търсенето надвишава планираното производство. Все още няма официална информация дали и кога това ще се случи, но неизвестен за момента човек продава своето все още несъществуващо Ferrari Purosangue.
Обява за кросоувъра се появи в сайта JamesEdition, а неизвестният продавач е готов да се раздели със своя екземпляр за сумата от 500 хиляди евро. В обявата е посочено, че колата може да бъде доставена навсякъде по света през втората третина на 2023 година с пробег от едва няколко мили.
Японското представителство е добавило три снимки, две от които от рендър на колата преди тя да бъде представена и една от официален тийзър на Ferrari. Подобна практика с продаване на лимитирани автомобили не е нова, още повече за базираната в Япония компания в чийто сайт можем да открием още обяви за Bugatti Mistral, Mercedes-AMG One и други интересни коли. Ще е интересно да видим реакцията на Ferrari, които често се противопоставят на такива инициативи и дори наказват клиентите си, като ги лишават от предимства./Fakti


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14      
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27