Шоу

Златка Райкова: Аз издържах децата на Благой

  20.09.2022 16:35  
Златка Райкова: Аз издържах децата на Благой

Макар вече да измина половин година, откакто Златка Райкова и Благой Георгиев взеха решението да разтрогнат годежа си, с което сложиха край на своя романс, сагата около раздялата им продължава с пълна сила и до днес. Вместо да гледат напред в посока на настоящото, към което всеки от тях реши да поеме с нов човек до себе си, двамата не спират да хвърлят погледи назад към общото си миналото, показвайки, че противно на очакваното, все още не са готови напълно да се разделят с него и най-после да заровят томахавката помежду си веднъж завинаги.

Доказателство за това са честите признания, които не спират да правят, прехвърляйки си вината за провала в техните отношения, подобно на топка в оспорван мач, от който обаче надали някой ще излезе като победител. По всичко обаче личи, че това явно не е достатъчно добра причина, способна да прекрати своеобразното им съревнование, в което съвсем наскоро се стигна до пореден сблъсък.

До него доведе първото телевизионно интервю на някогашния футболист след сватбата му с Полина Спасова, в което той реши съвсем леко да открехне тежката завеса, спуснала се над личния му живот. В разговора Джизъса разказа повече за любовната им история със сегашната му съпруга, която, както той разкри, води началото си от фитнес залата, където всъщност са се запознали. По думите му те заживели под един покрив още на първата седмица от връзката си, но когато родните медии разбрали за чувствата им, се наложило да заминат за Индонезия, отдалечавайки се от последвалия отзвук. Оказва се, че през двумесечния им престой там половинката му е тази, която поела контрола на нещата в свои ръце, отправяйки му предложение за брак, въпреки опасенията на нейните родители, които се страхували, че дъщеря им ще се окаже поредната изгора с разбито сърце на спортиста.

Два месеца по-късно обаче те все пак минават под венчилото, полагайки своите клетви пред очите на най-близките си хора. От малкия екран Благой заяви, че макар да счита Полина за любовта на живота си, нито той, нито тя бързат със създаването на потомство, тъй като имат желанието първо да се опознаят още по-добре, а за всичко - времето ще покаже, както сам се изрази.

Бившият участник от "VIP Brother" обясни още, че не съжалява за нито една своя предишна връзка, допълвайки, че за всяка от тях пази само хубави спомени и топли чувства. Както стана ясно обаче, не така стоят нещата за майка му и баща му, които очевидно не гледали с добро око на годежа му със Златка Райкова, превърнал се впоследствие в причина за обтегнатите им отношения с техния син. Въпреки това през изявата си той не пожела да издаде какво точно е причинило разрухата на съвместния им път, а единствено пожела на плеймейтката щастие. Призна обаче, че раздялата с най-малкия му наследник, носещ неговото име, му тежи, обяснявайки, че заради силната им връзка момчето го изпращало със сълзи на очи при всяка тяхна среща, което Георгиев отчете като най-болезненото изпитание, през което е преминавал скоро.

Райкова обаче не му остана длъжна и не след дълго публикува в своя личен Инстаграм профил поредица от 24-часови истории, в които посочи някои от мотивите, довели разпада на семейството им. Тя твърди, че издръжката на децата му и таксата за частното училище, което посещава дъщеря му, са били плащани от нея, наред с вноските по кредитите и заемите, както и битовите сметки за дома им.

"Работех безспирно, без сън - дали се снимах или правех дрехи, все тая, нямах сили за нищо. Нямам думи колко съм обидена. За детето ми да не говорят нищо! За съжаление, то ми казва "тати" на Карен. Господ ми е свидетел, че не исках да става така", пише тя.

В публикацията си блондинката посочва, че Джизъса не се е грижил за наследника, който му е родила, тъй като е нямал желание за нищо, а и освен това е изпитвал нетърпимост към постоянния плач на бебето.

"Моята майка почти се пренесе да живее у нас, но за жалост и тя не издържа, а неговата каза, че ще гледа детето, само ако се пренесем при тях. Причината да потърсим помощта ѝ бе, че аз изнемогвах да работя и издържам семейството", посочва още Златка.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14