Шоу

Пике отказва да върне на Шакира наградите ѝ Грами

  20.09.2022 21:28  
Пике отказва да върне на Шакира наградите ѝ Грами

Разногласията след раздялата на Шакира и Пике продължава на пълни обороти, предава испанският вестник "La Razon", според който бившите партньори се борят не само за попечителството над двете им деца, но също така и за притежанието на всичките наградите "Грами", които изпълнителката на "Hip"s Don"t Lie" е спечелила през кариерата си. Таблоидът съобщава, че певицата иска от футболиста да ѝ даде обратно завоюваните от нея статуетки, които са останали в негово притежание, след като преди няколко месеца двамата окончателно сложиха край на своите романтични отношения.

За първи път темата бе повдигната преди няколко дни в телевизионното предаване "El Gordo y La Flaca", в което журналистът Джорди Мартин спомена, че спортистът все още не е върнал призовете на бившата си половинка, като продължава да ги държи изложени в офиса на продуцентската си компания "Kosmos", където тя няма достъп до тях. Колекцията от отличия на колумбийката наброява общо петнайсет златни грамофончета, с които тя очевидно желае да се раздели, което е съвсем нормално, предвид факта, че е заслужила всяко едно от тях. Само че поне засега той отказва да ѝ ги предаде.

Според в. "La Razon" обаче не е изключено централният защитник на ФК "Барселона" да се опита да ги използва като вид разменна монета, искайки да получи по-добра сделка в нестихващия им спор за настойничеството на Саша и Милан. Наскоро стана ясно, че те обмислят варианта да се преместят в Маями заедно с наследниците си, където ще живеят отделно, споделяйки грижите за момчетата, понеже всеки от тях иска да бъде неразделна част от живота им.

Испанската медия съобщава, че някои близки на някогашната звездна двойка твърдят, че Жерар иска да премине към ФК "Интер Маями", който е собственост на Дейвид Бекъм, въпреки обещанието си, че ще се оттегли завинаги от терена, след като треньорът Шави Ернандес му каза, че за предстоящия сезон няма да разчита на него и ще постави на скамейката, понеже през лятото отборът беше подсилен с играчи като Андреас Кристиенсен и Жул Кунде.

Пике и Шакира все още не са постигнали споразумение, което да удовлетворява всяка страна, макар тези дни да бяха засечени заедно в Барселона на среща със своите адвокати. Тамошната преса предава, че испанецът, който вече не крие връзката си с двайсет и три годишната Клара Чиа Марти, е склонен да даде пълното попечителство над синовете им на бившата си партньорка, при условие, че тя изплати дълга му, наброяващ 400 000 долара.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14