Шоу

Фики спря анаболите и пак се наля

  25.09.2022 15:32  
Фики спря анаболите и пак се наля

Фики Стораро, чието тяло дълги години беше еталон за физическа сила и мощ, отново се е запуснал, а някои от TikTok последователите му са силно разочаровани от промяната във визията на любимата си попфолк звезда. Припомнете си, че това не е първото ошишкавяване на по-големия от синовете на Тони Стораро, но преди да влезе в десетия сезон на „Капките“ той се захвана здраво да отслабва. С много глад и не без помощта на мощни препарати, той успя да впечатли публиката в залата на „Капките“, както и зрителите, с тяло на гръцки бог, което караше Хилда Казасян да облизва пресъхнали от възбуда устни. Сега обаче изглежда Фики си е върнал сочните форми от миналата зима, защото от публикувано в TikTok клипче, се вижда, че той отново значително е напълнял, а от предишната му релефна форма няма и спомен.

Преди 2 седмици се разминах с него и не можах да го позная. Дълго време търсих видео от участие“, „Нямаше крака, а я гледай какви толупе е отпрал“, гласят много малка част от коментарите към клипчето от участието на Фики.

Други пък се шегуват, че жена му Гюлджан сигурно е много добра домакиня и готвачка, защото явно се грижи доста добре за него.

Разбирачите от фитнес залите обаче отбелязват, че причината се крие в лошата практика на чалга певеца да вае мускули чрез тежка и опасна за здравето „химия“, която обаче след спиране на тренировките си отмъщава на тялото.

27 годишният певец отрича тези твърдения категорично, но фактите говорят сами за себе си.

Засега от мъжете в лекия жанр Галин остава най-поддържан и в тяло и в лице. Той не спира да демонстрира преса, бицепс и трицепс в социалните мрежи и клиповете си. 31 годишният добричлия не крие, че често се боцка с филъри и ботокс, като подчертава устни, скули и брадичка в дермокозметологична клиника, която после щедро рекламира.

 

 

 

 

Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14