Икономика

Binance инвестира 10 000 долара в обучения на българи за крипто и блокчейн

  31.10.2022 12:09  
Binance инвестира 10 000 долара в обучения на българи за крипто и блокчейн
  Binance

Най-голямата крипто борса и блокчейн компания в света Binance обяви фонд от 10 000 долара, с който ще обучава българите за света на блокчейн и криптовалутите. Средствата ще бъдат инвестирани чрез програмата “Учи и Печели” на Binance, чрез която компанията възнаграждава потребителите си, които четат статии, гледат видеа и отговарят на въпроси за крипто. Това е и най-голямата инвестиция на Binance в българския пазар до момента.

В кампанията, която стартира в понеделник, право на участие имат всички потребители, които все още не са регистрирани в платформата, както и тези, които са регистрирани, но не са преминали потвърждение на профила си.

Обучителните курсове ще се състоят от статии, видео и отговаряне на въпроси, които са на максимално разбираем български език. След успешното завършване на даден курс, участникът ще получава награда в криптовалутата BUSD, като общият награден фонд е 10000 долара. С добавянето на стойност и насърчаването за натрупване на знания, Binance цели всеки българин да е една стъпка по-подготвен за дигиталното бъдеще и да влезе в света на дигиталните активи по лесен, разбираем и осъзнат начин.

Обучителните материали са подготвени специално от Binance и са насочени към напълно начинаещи потребители, които тепърва правят първите си стъпки в света на криптовалутите и блокчейн технологиите.

От самото си създаване през 2017 г. Binance се ангажира да обучава безплатно общността и да доведе разбирането за блокчейн, Web3 и плюсовете им на следващо ниво. Програмата “Учи и Печели” е част от Binance Academy, която е преведена на повече от 20 езика, помага на милиони учащи се по света и съдържа близо 400 статии, вариращи от бързи уроци до задълбочени детайли за основите на блокчейн и икономически теории. Binance е една от малкото големи крипто борси, която има собствена програма за разумно инвестиране, с която цели да насърчи потребителите си да получат необходимите знания, преди да направят първите си инвестиционни решения.

В допълнение на собствената си програма, Binance активно развива и партньорства с университети като например Калифорнийския университет в Бъркли и онлайн образователни курсове. Благотворителната фондация Binance е посветена на отключването на Web3 като мощен инструмент за социална промяна чрез подобряване на финансовото приобщаване и правене на крипто обучението достъпно за всички.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14