Шоу

Юристка от Варна е новата носителка на титлата Мисис България Вселена

  31.10.2022 21:32  
Юристка от Варна е новата носителка на титлата Мисис България Вселена

Оксана Желяпова се пребори за титлата с повече от 300 дами, които бяха кандидатки за корона на предварителния кастинг.

Оксана Желяпова е завършила с отличие висшето си образование в специалност юрист по международно и криминално право. Има две малки принцеси на 8 и 10 години - Малена и Ивана, с които много се гордее. Каузата ѝ е да се сплотят бесарабските българи и да се създаде благотворителен фонд за децата, които искат да учат и живеят в България, пише "Телеграф".

 
Ето коя е новата „Мисис България Вселена“ - 2

„Аз съм осмо поколение от тези българи, които са тръгнали в началото на 19 век с голяма мъка от родината си. За тези 200 години далеч от историческата родина те останаха същите като предците им - говорещи български и православни. Бесарабските българи искат да имат силата на традицията и духа и проявяват гордост за това, което са направили нашите деди. Ние сме потомци на хора, които далеч от родните Балкани изградиха бащиното огнище. Желаем всички да обичат българското с цялото си сърце и да споделяте любовта си с децата“, споделя победителката, която ще представи България на най-големия световен конкурс.

В балната зала „Монтесито“ се проведе 24-ото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2022“ миналата вечер. Останалите три победителки са Мани Вартан, на 33 години от Пловдив, която взе приза „Мисис България Интернешенъл“, Гергана Станчева, на 26 години от Ямбол, която стана „Мисис България Европа“ и Ива Недялкова, на 26 години, която се окичи с титлата „Мисис България Свят“.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14