Новини

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с престижно социално признание Агент на промяната

  17.11.2022 15:09  
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с престижно социално признание Агент на промяната

На 16.11.2022г. се състоя третата церемония за социална отговорност „Агент на промяната“. Маринела Арабаджиева беше отличена с наградата “Агент на промяната“ 2022 г. по време на Годишните награди за позитивна промяна, обществена отговорност и добротворчество на Фондация „Social Future”.

Бизнесдамата получи признание за цялостно добротворчество през годините, в сферата на благотворителността - грижа за хора в неравностойно положение, деца, лишени от родителска грижа, културни и спортни събития. Организаторите отбелязаха, че бизнесдамата стои зад изграждането на площадка за деца с увреждания в Борисовата градина, организация на световно първенство по шахмат за незрящи, многобройни летни морски лагери за деца, лишени от родителска грижа, които никога не са виждали морето, подкрепяла е таланти в различни сфери, както и с богата си хотелска база е била щедър домакин и благодетел  на много абитуриентски балове на децата от единственото училище за каменообработване в България в село Кунино. „Зад гърба на Маринела Арабаджиева стоят редица каузи, които я правят истински Агент на промяната.“

Маринела Арабаджиева е родена в Пловдив. Завършила  е педагогика, международен туризъм и пространствен дизайн.

Вече 20 г. успешно управлява хотелиерския бизнес, а от повече от десетилетие е отдадена на благотворителни каузи в различни сфери.

Омъжена е за бизнесмена Вълчо Арабаджиев, с когото имат четири деца.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14