Спорт

Коя е най-голямата изненада на Световното до момента?

  25.11.2022 19:18  
Коя е най-голямата изненада на Световното до момента?

Световното първенство по футбол продължава с пълна сила, като вече станахме свидетели на редица изненади. Видяхме мачове с много голове, такива без никакви попадения, невероятна драма и много, много емоции. Но коя е най-голямата изненада всъщност до момента? 

Аржентина - Саудитска Арабия печели приза "най-голяма изненада" 

"Зелените соколи" хвърлиха най-голямата бомба в програмата на Световното първенство 2022 в Катар, след като не просто спечелиха мача срещу фаворит №2 в турнира, но стигнаха и до пълен "класически" обрат. 

Коефициентът за Саудитска Арабия да спечели двубоя в платформата за спортни залози и казино игри efbet беше 24.00! Нещо повече - Аржентина водеше до почивката и допусна пълен обрат през второто полувреме. Коефициентът за този непредвидим развой беше над 67 в сайта на българския букмейкър. 

Германия получава сребро за издънката с Япония 

"Страната на изгряващото слънце" хвърли втората сензация в надпреварата, след като стори това, което и Саудитска Арабия  - пълен обрат срещу втория най-успешен отбор в историята на световните първенства - Германия. За разлика от "гаучосите", Бундестимът имаше куп положения и отлични ситуации да разбие своя противник, но вратарят на Япония отрази цели 8 удара, а с две контраатаки "самураите" шокираха Германия. За този двубой коефициентът за триумф на азиатската страна беше над 7.00 в efbet. 

Има ли промяна сред фаворитите за титла в Катар? 

Коефициентът за Аржентина бе драстично увеличен след заплетената ситуация, в която се озова. Отборът "откри" шампионата с втори шансове за триумф, но вече е №5 с 9.80* коефициент за триумф. 

Англия пък, след 6:2 над Иран, вече е №3сред фаворитите - 7.40*, който е равен с този на Испания след 7:0 над Коста Рика. Бразилия - големият фаворит на efbet, вече е с коефициент 3.35*, след като преди Световното ставката се движеше около 4.33 - 4.75. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видятнепосредствено преди залог на платформатаefbet.com.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14