Шоу

OnlyFans модел ще се състезава в новия Survivor – Кои са другите известни участници?

  24.01.2023 13:24  
OnlyFans модел ще се състезава в новия Survivor – Кои са другите известни участници?

Инфлуенсърът и еротичен Onlyfans модел Стефани Разсолков е едно от десетте известни вече на широката аудитория имена, които ще се борят за оцеляване в „Survivor: В непознати води“. С подписването на договора си с продукцията обаче татуирана красавица е спряла профила си Tattstoner в платформата за еротично съдържание, коментират потребители в интернет пространството.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев - Джийзъса, певицата Татяна , влогърът Стефан Попов – Чефо, ММА боецът Георги Валентинов, актьорът Филип Буков атлетът и модел Иван Булкин.

За титлата „Последният оцелял“ в екзотичното риалити ще се борят също кулинарното гуру Божана Кацарова, актрисата Снежана Макавеева, моделът Марго Купър и онлифенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи, обещават от продукцията.

За да стигнат до финала и да грабнат и голямата награда в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

Седмият сезон на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона. По-рано стана ясно, че предаването ще бъде произведено от нова продуцентска компания, която решила да смени водещият Владо Карамазов. Засега не се съобщава името на неговият заместник.


Анкета

Подготвена ли е България да реагира при силно земетресение?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14