Шоу

Изловиха Жерар Пике да се забавлява с нова мацка

  24.01.2023 21:27  
Изловиха Жерар Пике да се забавлява с нова мацка

Булевардни издания твърдят, че Жерар Пике вече кръшка на настоящата си приятелка Клара Марти, заради която се раздели с дългогодишнатага си приятелка и майка на децата му Шакира.

Защитникът на испанския гранд "Барселона" е бил забелязан да се забавлява в компанията на юристката Хулия Пуч, която е братовчедка на бившия съотборник на Пике Рики Пуч.

Заради последните си снимки в Инстаграм младото момиче бе принудено да заключи профила си в социалната платформа. Новината за новата авантюра на Пике бе оповестена първоначално от известния папарак Жорди Мартин.

Хулия Пуч работи в адвокатска кантора в Барселона. Според медиите в Испания тя е магистър по икономическо наказателно право. Преди да гръмне новината за евентуалната ѝ връзка с Жерар Пике, Пуч можеше да се похвали с около 17 хил. последователи в Инстаграм, но сега те са близо 40 хил.
Тя е на 23 години, на колкото е и Клара Марти, и според слуховете двамата с 35-годишния Пике се познават от две-три години. Според мълвата двамата са били видяни заедно в зала по танци.

Винаги идват поотделно, но после се събират в една от залите – първо тя, а после и той отива. Всички знаем и виждаме какво се случва, коментира пред изданието Socialité един от посетителите на студиото за танци, пожелал анонимност.

Гаджето на брат ѝ пък – Жема Иглесиас, се наложи да изтрие снимките си от Инстаграм, на които е заедно с Пуч, тъй като много от потребителите започнали да обиждат нарочената за "любовницата на Жерар Пике".